Høyfjellshotell med spa og velværeavdeling

Finn roen i den friske luften på fjellet. Avslutt skidagen eller fjellturen på Geilo med en avslappende stund i vår velværeavdeling. Ingenting er som kombinasjonen av å yte og å nyte.

Dr. Holms Velværeavdeling – ditt høyfjellshotell spa

Finn roen på fjellet. Avslutt skidagen eller fjellturen med en avslappende stund i vår velværeavdeling. Ingenting er som kombinasjonen av å yte og å nyte.

Kroppens
renselse gir
sjelen frihet

Dr. Ingebrigt Christian Holm

Hjem » Spa & Velvære

Dr. Holms Velværeavdeling

I Dr. Holms Velværeavdeling finner du basseng, innvendig- og utvendig jacuzzi, badstue, tyrkisk steambad og vår egen spaavdeling hvor man kan bestille behandlinger. Dr. Holms Velvære tilbyr et rikt utvalg av kropps- og ansiktsbehandlinger. Velg en spabehandling som passer dine behov – avslappende, oppkvikkende eller rensende.

Dagspagjester er selvsagt velkommen til å reservere behandling.

Spabehandlinger

Enten du velger pleie av ansikt eller kropp jobber vi for de gylne øyeblikkene. De øyeblikkene som du setter av til deg selv.

Basseng

Badet er veien til bordet, mente dr. Ingebrigt Christian Lund Holm. Dr. Holms bad har vært en viktig del av hotellet siden starten.

På Dr. Holms Velværeavdeling er alt lagt til rette for at du skal få en avslappende pause i hverdagen.

Møt opp i god tid og benytt deg av vår velværeavdeling med basseng og boblebad før behandlingen starter. Velkommen til en forfriskende stund fylt av avslapning og velvære på Dr. Holms Velvære.

Hopp rett ned til innholdet