Ferier & Høytider

Vinterferie

Tilbring vinterferien på Geilo med aktive skidager enten i sporet eller i bakken. Eller kanskje du bare vil være? Bare nyte det vakre lyset, den skarpe fjell luften og alt det koselige du kan gjøre innendørs hos oss?

Ferier & Høytider

Vinterferie

Tilbring vinterferien på Geilo med aktive skidager enten i sporet eller i bakken. Eller kanskje du bare vil være? Bare nyte det vakre lyset, den skarpe fjell luften og alt det koselige du kan gjøre innendørs hos oss?

Hjem » Ferier & Høytider » Vinterferie

Vinterferie på Dr. Holms Hotel

Magiske vinterminner skaper du på Geilo, om du ønsker aktive skidager, eller bare vil slappe av. Dr. Holms Hotel er det perfekte vinterparadiset, et koselig og tradisjonsrikt hotell som har alt du trenger for en fantastisk vinteropplevelse.

Dr. Holms oser av sjarm og atmosfære. Med sine historiske røtter og unike arkitektur vil du føle deg hjemme fra det øyeblikket du ankommer. De rustikke omgivelsene skaper den perfekte rammen for en avslappende og hyggelig vinterferie. Du bor sentralt i Geilo, med øyeblikkelig nærhet til skitrekk og langrennsløyper.

Ta steget inn i vinterens eventyr, og skap minner for livet i en atmosfære av tradisjon, velvære og skiglede.

Nyt aktive dager i bakken og lange skiturer i den friske Geiloluften

Vinterpakke – for deg som vil ha alt inkludert

Vinterpakken er tilgjengelig i hele vintertsesongen! Du får både frokost og middag inkludert for hver overnatting, sånn at du kan bruke tiden din på å renne i skibakken, eller gå lange skiturer på vidden. Til middag kan du velge mellom våre sjarmerende spisesteder: Dr. Holms Restaurant, 1909 Sportsbar og Bowl & Dine.

Inkludert i pakken:

  • Frokost hver dag
  • Middag hver kveld
  • Inngang til bassengområdet
  • Utvendig parkering

Med et skianlegg med skiskole rett ved siden av hotellet og skiutleie i underetasjen, er Dr. Holms Hotel det ideelle utgangspunktet for alle som elsker vinteraktiviteter. Langrennsløyper ligger i umiddelbar nærhet, og vårt dedikerte personale vil hjelpe deg med alt du trenger for å nyte den spektakulære naturen.

Dr. Holms ligger i gåavstand fra togstasjonen, så det er praktisk å komme hit både med bil og tog. Du velger selv hvilke datoer og hvor lenge du ønsker at vinteroppholdet ditt skal vare. Pakkeprisen vil variere etter antallet dager og datoene du ønsker å komme til oss. Velg riktige datoer i bookingløsningen for å få en nøyaktig pris.

En rykende kopp kakao i solveggen, eller avslapning på spa

Ikke bare aktiviteter med ski på beina

For deg som ønsker å slappe av kan du nyte det vakre lyset, den friske fjelluften og alt det koselige du kan gjøre innendørs hos oss. Bassengområdet med utvendig og innvendig boblebad, tyrkisk dampbad, badstue og basseng er inkludert i pakkeprisen. Nyt deilige behandlinger i vårt luksuriøse spa, eller slapp av i vår innbydende bar med en varm drikke etter en dag i snøen.

Leter du etter litt mer action? Da kan du kaste deg ut i en morsom bowlingturnering med familie og venner, eller dele dagens skiopplevelser med andre entusiaster i den livlige sportsbaren, alt innenfor hotellets vegger.

Geilos sjarmerende sentrum, med sine koselige butikker og kafeer, er bare en kort spasertur unna. Utforsk lokale håndverk og smak på deilig kaffe mens du fordøyer dagens opplevelser.

Spabehandlinger og massasje

Når du har hatt lange dager ute i snøen, er det ingenting som å komme inn i en varm badstu og ta seg et bad i bassenget. Du har også muligheten til å skjemme deg selv bort med ansiktsbehandlinger som gir huden din en vitaminboost, eller en dypt rensende kroppsskrubb som fjerner døde hudceller. Eller hva med en fullkroppsmassasje med varme vulkansteiner for å løse opp anspente muskler?

Det lønner seg å bestille behandling i forkant for å sikre deg akkurat den opplevelsen du drømmer om.

Frokost, lunsj og middag på fjellet

Restaurantene på Dr. Holms tilbyr en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Fra gourmetretter til lokale delikatesser, de dyktige kokkene sørger for at smaksløkene dine blir begeistret.

Ønsker du en gourmet opplevelse i privat setting, kan du reservere høytidelige Chambre Sèpaèe Christian. Her får du servert delikate retter à la carte med vakre malerier på veggene og lysekroner i taket.

Barene og spisestedene er også åpne for gjester som ikke overnatter på hotellet. Men vær tidlig med å reservere bord i restauranten, for der kan det bli fullt!

Afterski og Live-musikk i helgene

Både før og etter middag blir det underholdning og god stemning i Skibaren. Vi får besøk av trubaduren Thomas Bjerke, som starter helgen med live-musikk. Hver lørdag blir det afterski-stemning med blant annet Kent Lundin, Tammy T, Thomas Bjerke med band og Joachim Jølle, alene og med July. Hele programmet finner du i lenken under.

  • Fredag – Live-musikk – starter kl. 21.00, og varer til midnatt.
  • Lørdag- Afterski – starter vi kl. 15.00 som varer til kl. 19.00, før det igjen braker løs kl. 21.00 og varer til midnatt.

Dr. Holms Hotel er den
perfekte møteplassen på fjellet.

Hopp rett ned til innholdet