Mat & Drikke

Dr. Holms Restaurant

Hovedrestauranten er husets storstue. Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig lunsj, med de beste råvarer i sesong.

Mat & Drikke

Dr. Holms Restaurant

Restauranten er husets storstue. Her blir det servert deilig frokost, smakfulle retter fra à la carte-menyen og nydelig lunsj, med de beste råvarer i sesong.

Hjem » Mat & Drikke » Dr. Holms Restaurant

Vårt kulinariske rike!

Nylig har vi gitt restauranten en oppfriskende glans, samtidig som vi har tatt vare på den varme atmosfæren som gjør oss unike. Utforsk våre smakfulle retter fra à la carte-menyen, eller start dagen din med frokost hos oss, hvor kokkene tryller frem deilige retter rett foran øynene dine. Om kvelden kan du kaste et blikk inn på kjøkkenet og bli en del av opplevelsen, mens kokkene arbeider med lidenskap og presisjon.

Kontakt
+47 32 09 57 00
restaurant@drholms.com

Frokost
Mandag – Lørdag 07:00-10:00

Søndag 07:00-10:30

Lunsj
Hver dag 12:00-15:30

Middag
Hver dag 18:00-21:30

Bestill bord:
restaurant@drholms.com

Chambre Sèparèe

For de ekstra spesielle øyeblikkene tilbyr vi også privat utleie av våre rom – Christian, Vinterhagen, Biblioteket og Vinkjelleren. Det er her intimiteten og unike opplevelser blir virkelighet.

Vinkjelleren

Vår vinkjeller er som en skattekiste for vinelskere. La vårt team guide deg gjennom et utvalg, som vil forsterke smaksløkene dine og heve måltidet ditt til nye høyder.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Vi gleder oss til å dele vårt lidenskapelige engasjement for god mat og gjestfrihet med dere. Hvor god mat og gode stunder møtes!

Det er duket for et godt måltid i den storslåtte spisesalen, omkranset av vakker kunst og historisk møblement.

Hopp rett ned til innholdet