Mat & Drikke

1909 Sportsbar

by Dr. Holms

Sportsbaren vår er en naturlige møteplass for å se sport på storskjerm. Her er det muligheter for jubelscener kombinert med god mat og noe i glasset.

Mat & Drikke

1909 Sportsbar

by Dr. Holms

Sportsbaren vår er en naturlige møteplass for å se sport på storskjerm. Her er det muligheter for jubelscener kombinert med god mat og noe i glasset.

Hjem » Mat & Drikke » 1909 Sportsbar

Sportsbar og gastropub på fjellet

Tråkk inn i vår sportsbar, hvor veggene forteller historier om legendariske sportsøyeblikk, krydret med nostalgi fra tidligere tider. Her er atmosfæren elektrisk, perfekt for å samles med gjengen, se spennende sportsbegivenheter og utfordre hverandre i en heftig runde dart eller shuffleboard.

Og vet du hva? Vi har take away – slik at du kan ta med deg den fantastiske smaken og atmosfæren fra vår sportsbar, uansett hvor du er!

Følg oss på sosiale medier

Hold deg oppdatert på alle kamper og morsomme arrangementer i sportsbaren ved å følge oss på sosiale medier! Få med deg spennende øyeblikk, eksklusive tilbud og mye mer. Du finner oss på Instagram og Facebook.

Kontakt
+ 47 488 53 743
restaurant@drholms.com

Åpningstider
Mandag-Fredag 17:00-23:00
Lørdag 13:00-23:00
Søndag 14:00-23:00

1909 Sportbar`s EM-tipping

Følg os på sosiale medier og bli med på tippe-konkurransen!

Du kan vinne et weekend opphold på Dr. Holms Hotel for to personer, inkludert frokost

Ta med vennegjengen

Ta glede i hvert øyeblikk med vennene dine, enten du er en sportsentusiast eller bare søker etter et sted med god stemning. Kom inn, kos deg og bli en del av vår egen sportsverden. Det er ikke bare en bar, det er et sted hvor minner skapes og gode tider feires!

Vi har matservering

Grip sjansen til å bli en del av vårt fellesskap, omringet av sportslegender og vintage sportsutstyr som gir baren vår en unik atmosfære. Mens adrenalinet pumper fra skjermene, serverer vi deg himmelske hjemmelagde burgere og pizzaer.

Møteplassen på Geilo
for sportssendinger og saftig burger.

Hopp rett ned til innholdet