Ferier & Høytider

Påske på fjellet

Den komplette påskeferien får du hos Dr. Holms på Geilo. Kombinasjonen av snø og vårsol gjør at mange drømmer om påskefjellet for å nyte årstiden hvor vinter møter vår. Søte appelsiner og den tradisjonsrike kvikklunsjen setter en ekstra spiss på dette vakre påskeeventyret.

Ferier & Høytider

Påske
på fjellet

Den komplette påskeferien får du hos Dr. Holms på Geilo. Kombinasjonen av snø og vårsol gjør at mange drømmer om påskefjellet for å nyte årstiden hvor vinter møter vår. Søte appelsiner og den tradisjonsrike kvikklunsjen setter en ekstra spiss på dette vakre påskeeventyret.

Hjem » Ferier & Høytider » Påske

Bentestova – Modellene har på seg klær fra Bogner og Toni Sailer

Påskeferie på Dr. Holms Hotel

Påsken er tiden for å utnytte siste rest med snø i fjellet, og på Geilo finner du alpinperler og nypreppede langrennsløyper. Kanskje det blir årets siste skitur? Du kan bli med på påskerenn og påskeaktiviteter i skibakkene, og kanskje kommer påskeharen med et påskeegg også? 

På kveldene kan du kose deg foran peisen med en god bok eller spille brettspill sammen med familien. Dr. Holms oser av hjemmekoselig sjarm i en historisk atmosfære. De rustikke omgivelsene skaper den perfekte rammen for en aktiv og avslappende påskeferie. Du bor sentralt i Geilo, med øyeblikkelig nærhet til skitrekk og langrennsløyper.

Skap påskeminner som vil vare resten av livet i en atmosfære av tradisjon, velvære og skiglede.

Nyt aktive dager i bakken og lange skiturer i den
friske Geiloluften

Påskepakke – for deg som vil ha alt inkludert

Påskepakken er tilgjengelig fra 11. – 11. april. Du får både frokost, matpakke og middag inkludert for hver overnatting, sånn at du kan bruke tiden din i bakken, eller på langrennsturer i påskesolen. Til middag kan du velge mellom våre sjarmerende spisesteder: Dr. Holms Restaurant, 1909 Sportsbar og Bowl & Dine.

Inkludert i pakken:

  • Frokost hver dag
  • Matpakke fra frokostbuffet hver dag
  • Middag hver kveld
  • Fruktfat på rommet ved ankomst
  • Inngang til bassengområdet
  • Utvendig parkering

Skianlegget Slaatta med anerkjent skiskole, ligger rett ved siden av hotellet. Sammen med skiutleie i underetasjen blir Dr. Holms Hotel det ideelle utgangspunktet for alle som elsker å ha ski på beina i påsken. Langrennsløyper ligger i umiddelbar nærhet, og vårt dedikerte personale vil hjelpe deg med alt du trenger for å nyte Geilo til det fulle.

Dr. Holms ligger i gåavstand fra togstasjonen, så det er praktisk å komme hit både med bil og tog. Du velger selv hvilke datoer og hvor lenge du ønsker å bli her i påsken. Pakkeprisen vil variere etter antallet dager og datoene du ønsker å komme til oss. Velg riktige datoer i bookingløsningen for å få en nøyaktig pris.

Dr. Holms Hotel er den
perfekte møteplassen på fjellet.

Ikke bare aktiviteter med ski på beina

For deg som har andre prioriteringer enn påskerenn i skibakken, finnes det mye avslappende du kan gjøre innendørs hos oss. Bassengområdet med utvendig og innvendig boblebad, tyrkisk dampbad, badstue og basseng er inkludert i pakkeprisen. Nyt deilige behandlinger i vårt luksuriøse spa, eller slapp av i vår innbydende bar med en varm drikke etter en dag i snøen.

Leter du etter litt mer action? Da kan du kaste deg ut i en morsom bowlingturnering med familie og venner, eller bli med på Dr. Holms’ egen påskequiz. Den er nesten like spennende som Dr. Holms historie, bare spør en av våre ansatte om å fortelle historien om den grå damen.

Geilos sjarmerende sentrum, med sine koselige butikker og kafeer, er bare en kort spasertur unna. Utforsk lokale håndverk og smak på deilig kaffe mens du fordøyer dagens opplevelser.

Spabehandlinger og massasje

Når du har hatt lange dager ute i snøen, er det ingenting som å komme inn i en varm badstu og ta seg et bad i bassenget. Du har også muligheten til å skjemme deg selv bort med ansiktsbehandlinger som gir huden din en vitaminboost, eller en dypt rensende kroppsskrubb som fjerner døde hudceller. Eller hva med en fullkroppsmassasje med varme vulkansteiner for å løse opp anspente muskler?

Det lønner seg å bestille behandling i forkant for å sikre deg akkurat den opplevelsen du drømmer om.

Frokost, lunsj og middag på fjellet

Restaurantene på Dr. Holms tilbyr en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Fra gourmetretter til lokale delikatesser, de dyktige kokkene sørger for at smaksløkene dine blir begeistret. Påskematen på Dr. Holms er nøye planlagt, og det bugner av godsaker.

Ønsker du en gourmet opplevelse i privat setting, kan du reservere høytidelige Chambre Séparée Christian. Her får du servert delikate retter á la carte med vakre malerier på veggene og lysekroner i taket.

Barene og spisestedene er også åpne for gjester som ikke overnatter på hotellet. Men vær tidlig med å reservere bord i restauranten, for det kan det bli fullt!

Afterski og Live-musikk

Både før og etter middag blir det underholdning og god stemning i Skibaren.

  • Skjærtorsdag – Afterski – starter kl. 15:00 og varer til midnatt.
  • Langfredag – Live-musikk – starter kl. 21.00, og varer til midnatt.
  • Påskeaften – Afterski – starter kl. 15.00 og varer til midnatt.

Dr. Holms Hotel er den
perfekte møteplassen på fjellet.

Hopp rett ned til innholdet