Mat & Drikke

Lokalmat har lange tradisjoner på Geilo. Vi tar inn fjellet og naturen i våre menyer.  Om anledningen er formell eller uformell gjør vi vårt beste for å oppfylle dine ønsker.

Mat & Drikke

Lokalmat har lange tradisjoner på Geilo. Vi tar inn fjellet og naturen i våre menyer.  Om anledningen er formell eller uformell gjør vi vårt beste for å oppfylle dine ønsker.

Velsmakende
mat- og vinopplevelser
danner grunnlag for
god trivsel og velvære

Dr. Ingebrikt Christian Holm

Hjem » Mat & Drikke

Stort utvalg av spisesteder & barer

Dr. Holms kan beskrives som et restaurant- og barhus på Geilo, enten du foretrekker fine dining, american dining, bowling eller et sted å møtes for noe godt å drikke. Vi tilbyr syv ulike drikke- og spisesteder, som passer til ethvert humør og anledning.

Dr. Holms Restaurant

Restauranten er husets storstue. Her blir det servert deilig frokost, smakfulle retter fra à la carte-menyen og nydelig lunsj, med de beste råvarer i sesong.

Christian

Christian er vår stolthet og oppkalt etter grunnleggeren av hotellet, Dr. Ingebrigt Christian Holm. Dette er vår historiske Chambrè Sèparèe, som kan leies ut til større grupper.

Bowl & Dine

by Dr. Holms

Bowl & Dine er en klassisk amerikansk diner. Kombinasjonen av hjemmelaget burger og moderne bowlingbaner skaper god stemning. Passer for alle uansett alder.

1909 Sportsbar

by Dr. Holms

Sportsbar 1909 er for mange den naturlige møteplassen på Geilo for å se sport på storskjerm. Her er det muligheter for jubelscener kombinert med god mat og noe i glasset.

Skibar

Afterski på Dr. Holms er legendarisk. Dette er after skiens vugge og møter mellom generasjoner er ikke uvanlig. Levende musikk byr på hygge og god stemning.

Salongbar

Salongbaren ligger midt i hotellets hjerte. Her nytes både deilig kaffe og kalde forfriskninger. Et hyggelig sted å samles før middag eller stedet for å slappe av etter en dag ute i aktivitet.

Vinkjelleren

I den fasjonable vinkjelleren har det vært drukket god vin i over 100 år. Her inviterer vi til stemningsfulle kvelder med vinsmaking eller gode vinopplevelser i kombinasjon med et godt måltid.

Sildebord og rakørret

Kjøkkensjef Tora Skjæveland satte Dr. Holms på kartet i 1930-40 årene med sitt sildebord som bestod av 40 forskjellige typer sild og rakørret. Historien sier at Kong Olav ble så begeistret at han tilbød henne ansettelse ved det Kongelige slott.

Hopp rett ned til innholdet