Hotellpakker

Uansett årstid vil vi yte vår beste service for å skape gode opplevelser for våre gjester. Med ulike sammensatte pakker og tilbud tilrettelegger vi for den beste opplevelsen av høyfjellsdestinasjonen Geilo.

Hotellpakker

Uansett årstid vil vi yte vår beste service for å skape gode opplevelser for våre gjester. Med ulike sammensatte pakker og tilbud tilrettelegger vi for den beste opplevelsen av høyfjellsdestinasjonen Geilo.

Livsnytelse
er ingen synd,
men en rett

Dr. Ingebrikt Christian Holm

Hjem » Rom & Suite » Hotellpakker

Pakker på Dr. Holms Hotel

For å gjøre enklest mulig for deg som gjest å besøke oss har vi satt sammen noen pakker dere kan bestille.

Alle våre pakker inneholder;
Overnatting | Frokost | Middag | Inngang til bassengområde | Gratis utendørs parkering

De ulike pakkene våre har ulikt innhold. Noen pakker har inkludert middag i sportsbar/bowling en av dagene, noen av pakkene inneholder badekåper og tøfler på rommet, fruktfat på rommet etc. Vi har bygget pakker som vi ser at gjestene våre vil ha.

Dere kan også bygge deres eget innhold i pakkene ved å velge halvpensjon og legge til tillegg når dere trykker ‘neste’ på bookingsiden, så får dere akkurat det oppholdet dere ønsker.

Under ser dere et utvalg av våre mest aktuelle pakker.
Velkommen til oss!

Dr. Holms Weekend

En weekend på Dr. Holms er et deilig avbrekk i hverdagen. Hotellet har vært en kilde til rekreasjon og velvære siden 1900-tallet og er like kjent for dette i dag. Nyt deilige dager på fjellet hele året.

Sommer på Dr. Holms Hotel

Ta sommerferien på Dr. Holms Hotel! Dr. Holms Hotel ligger perfekt til for turstier, sentrum, vandring i fjellet og ligger kun 5 minutters gange unna togstasjonen. Sommerpakken består av overnatting m/frokost og dagens middag inkludert.

Tid til hverandre

Dr. Holms Hotel har satt sammen en romantisk pakke på fjellet for dere som ønsker tid sammen. Fyll glassene med bobler, spis god mat og få frisk fjelluft i den fantastiske naturen på Geilo.

Dr. Holms Turpakke

På Geilo finnes fjellperler i alle retninger. Utforsk Hallingskarvet Nasjonalpark på vår, sommer og høst, gå pilvegen til toppen av Geilohovda, beveg deg innover mot Budalen, eller opplev Birgithovda.

Våre skreddersydde pakker
gjør oppholdet komplett.

Hopp rett ned til innholdet