Alpint

Geilo regnes som en av Norges beste alpindestinasjoner med et stort utvalg av sentrumsnære bakker. Fjellbygda har lang tradisjon for å skape uforglemmelige skidager i høyden. Her får du bakker i alle vanskelighetsgrader – både for småbarnsfamilien og den som liker å svinge seg i svart løype. Visste du forresten at Dr. Holms var først ut med afterski på Geilo? Velkommen innom! Les mer om de ulike alpinanleggene.

Langrenn

Geilo er utgangspunktet for milevis av fantastiske langrennsløyper. Her kan du virkelig pakke for langtur innover Hardangervidda, eller avslutte dagen med noen runder i lysløypa ved Geilohallen. Det er mange fine turer for familien, som turløypa rundt Ustedalsfjorden. Med informasjonsskilt plassert underveis, kan man lese mer om områdets natur og kultur – både interessant og lærerikt!  Les mer om langrennsmulighetene på Geilo.

Bowl & Dine

Bowl & Dine er en klassisk amerikansk diner med beliggenhet 800 meter over havet på Geilo. Kombinasjonen av hjemmelaget burger, moderne bowlingbaner og jukeboks skaper en herlig atmosfære. Hit kan du komme i skiklær etter en dag i bakken, sammen med storfamilien eller for en litt annerledes vennekveld.