Kanoutleie

Ikke langt fra Dr. Holms Hotel har man mulighet til å ta med familien på en kanotur i Veslefjorden eller Ustedalsfjorden. Geilo365 har totalt 5 kanoer for utleie. 4 av kanoene ligger ved Veslefjorden, og kanoen «Freya» ligger plassert ved Geilo Beach – hvor du kan ta en padletur på Ustedalsfjorden. Båtene har plass til 3 personer, alternativt 2 voksne og 2 små barn.

Dr. Holms Spa – «Duo for to»

Inviter en venn eller din kjære med på en deilig aften! Vi skreddersyr en kroppsbehandling som kan utføres i twin-kabinett med hver deres terapeut. Her får dere en deilig rygg/nakke massasje. Vi fortsetter med å gi hodebunnen en avstressende massasje. Dere vil til sist nyte en god massasje av føtter og legger.

Dette er behandlingen for dere som vil ha mest mulig fra topp til tå i 60 minutter. Pris kr 1195/pers

SPA’en holder stengt inntil videre. Oppdatert informasjon kommer løpende. 

Påske til fjells

Husk å reservere rom til årets påskefeiring, Vi har fortsatt noen rom igjen!

Ta med familie, venner eller kjærste opp på fjellet og feire påsken på Dr. Holms Hotel med god mat & god service.

Vi holder med live underholding 3, 4, 9, 10 og 11. April og Afterski med god stemning hver fredag og lørdag.

Fjellbryllup på Dr. Holms

Dr. Holms har duket til bryllupsfest siden 1909 med sin romantiske atmosfære. Vi skreddersyr etter dine ønsker og drømmer – det meste er mulig! Hotellet har stilfulle lokaler til alt fra aperitiff, mottakelser og selve bryllupsmiddagen. Vi kan dekke festbord for opp til 160 gjester. Ved bestilling av bryllup for over 50 gjester, inkluderer overnatting i hotellets kongesuite på bryllupsnatten, med frokost på sengen.

Ta kontakt med restaurantkontoret@drholms.com for en uforpliktende prat om ditt drømmebryllup til fjells.

Bowlingbursdag

Hva med en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige? På Dr. Holms har vi egen amerikansk diner som sørger for en morsom og uforglemmelig fest. Diskolys, musikk og bowling skaper god stemning.

Bowlingen holder stengt inntil videre. Oppdatert informasjon kommer løpende.

For 195,-/pers får man ½ pizza, 1 brus, 1 ½ time bowlig, 1 milkshake/is. For bestilling kontakt oss på telefon 32 09 57 00 eller mail bowling@drholms.com.