Nyttårsaften på Dr. Holms

Hvorfor ikke feire nyttårsaften på Dr. Holms Hotel med nyttårsbankett, levende musikk & gode priser?

3 døgns tilbud 29.12.2019 – 01.01.2020

Pris kr. 5685.- pr. person i dobbeltrom inkl. halvpensjon
Pris kr. 7830.- pr. person i enkeltrom inkl. halvpensjon

For bestilling, kontakt oss på post@drholms.com eller ring 32095700

Aldersgrense 23 år.

Fjellbryllup på Dr. Holms

Dr. Holms har duket til bryllupsfest siden 1909 med sin romantiske atmosfære. Vi skreddersyr etter dine ønsker og drømmer – det meste er mulig! Hotellet har stilfulle lokaler til alt fra aperitiff, mottakelser og selve bryllupsmiddagen. Vi kan dekke festbord for opp til 160 gjester. Ved bestilling av bryllup for over 50 gjester, inkluderer overnatting i hotellets kongesuite på bryllupsnatten, med frokost på sengen.

Ta kontakt med restaurantkontoret@drholms.com for en uforpliktende prat om ditt drømmebryllup til fjells.

Dr. Holms Spa – «Duo for to»

Inviter en venn eller din kjære med på en deilig aften! Vi skreddersyr en kroppsbehandling som kan utføres i twin-kabinett med hver deres terapeut. Her får dere en deilig rygg/nakke massasje. Vi fortsetter med å gi hodebunnen en avstressende massasje. Dere vil til sist nyte en god massasje av føtter og legger.

Dette er behandlingen for dere som vil ha mest mulig fra topp til tå i 60 minutter. Pris kr 1195/pers

Bowlingbursdag

Hva med en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige? På Dr. Holms har vi egen amerikansk diner som sørger for en morsom og uforglemmelig fest. Diskolys, musikk og bowling skaper god stemning. Ønsker du å ta med egen bursdagskake, er dette selvsagt i orden.

For 195,-/pers får man ½ pizza, 1 brus, 1 ½ time bowlig, 1 milkshake/is. For bestilling kontakt oss på telefon 32 09 57 00 eller mail bowling@drholms.com.

«Jakten på julefreden» – showhelg på Dr. Holms

Helgen 6.-8. desember blir det juleshow på hotellet. «Jakten på julefreden» er en lettbent cabaret som elegant blander humor, alvor og nydelig sang. Dette blir en helaften med god stemning og mye latter. Les mer om «Jakten på julefreden» på vår blogg.

Pris kr. 2880,- pr person i dobbeltrom for 2 døgn inkl. halvpensjon og inngang til showet.
Pris kr. 3810,- pr person i enkeltrom for 2 døgn inkl. halvpensjon og inngang til showet.
For bestilling kontakt oss på resepsjonen@drholms.com

Julebordshelg

22. november åpner dørene for årets julebordsesong på Dr. Holms. Vi inviterer inn til et julepyntet hotell med hyggelig atmosfære. På menyen står det tradisjonell julemat basert på lokale råvarer. Nyt en helg på fjellet med gode venner og familie. Vi legger til rette for det meste – kanskje en tur med hest og slede hadde vært noe før middag? Velkommen!

Pris kr. 2580,- pr person i dobbeltrom for 2 døgn inkl. halvpensjon.
Pris kr. 3510,- pr person i enkeltrom for 2 døgn inkl. halvpensjon.
For bestilling kontakt oss på resepsjonen@drholms.com