Julebordshelg

Har du bestilt årets julebord? Vi inviterer inn til et julepyntet hotell med hyggelig atmosfære. På menyen står det tradisjonell julemat basert på lokale råvarer. Nyt en helg på fjellet med gode venner og familie. Vi legger til rette for det meste, Velkommen!

Pris kr. 2580,- pr person i dobbeltrom for 2 døgn inkl. halvpensjon.
Pris kr. 3510,- pr person i enkeltrom for 2 døgn inkl. halvpensjon.

Pris kr. 895.- pr. person for Julebord lørdag.

Pris kr. 395.- pr. person for juletallerken
Pris juledessert fra. 125.-

For bestilling kontakt oss på resepsjonen@drholms.com

Dr. Holms Spa – «Duo for to»

Inviter en venn eller din kjære med på en deilig aften! Vi skreddersyr en kroppsbehandling som kan utføres i twin-kabinett med hver deres terapeut. Her får dere en deilig rygg/nakke massasje. Vi fortsetter med å gi hodebunnen en avstressende massasje. Dere vil til sist nyte en god massasje av føtter og legger.

Dette er behandlingen for dere som vil ha mest mulig fra topp til tå i 60 minutter. Pris kr 1195/pers

Bowlingbursdag

Hva med en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige? På Dr. Holms har vi egen amerikansk diner som sørger for en morsom og uforglemmelig fest. Diskolys, musikk og bowling skaper god stemning. Ønsker du å ta med egen bursdagskake, er dette selvsagt i orden.

For 195,-/pers får man ½ pizza, 1 brus, 1 ½ time bowlig, 1 milkshake/is. For bestilling kontakt oss på telefon 32 09 57 00 eller mail bowling@drholms.com.

Fjellbryllup på Dr. Holms

Dr. Holms har duket til bryllupsfest siden 1909 med sin romantiske atmosfære. Vi skreddersyr etter dine ønsker og drømmer – det meste er mulig! Hotellet har stilfulle lokaler til alt fra aperitiff, mottakelser og selve bryllupsmiddagen. Vi kan dekke festbord for opp til 160 gjester. Ved bestilling av bryllup for over 50 gjester, inkluderer overnatting i hotellets kongesuite på bryllupsnatten, med frokost på sengen.

Ta kontakt med restaurantkontoret@drholms.com for en uforpliktende prat om ditt drømmebryllup til fjells.