Selskap & Eventer

Event på
Dr. Holms

Vi vet hva som kreves for å arrangere et vellykket event. Hos oss er dere i trygge hender og vi står klare til å levere på deres forventninger.

Selskap & Eventer

Event på
Dr. Holms

Vi vet hva som kreves for å arrangere et vellykket event. Hos oss er dere i trygge hender og vi står klare til å levere på deres forventninger.

Hjem » Selskap & Eventer » Event på Dr. Holms

Vi skreddersyr ditt unike event

Vi vet at suksess ligger i detaljene og at hvert selskap og arrangement er unikt. Derfor skreddersyr vi ditt event og sikrer en vellykket opplevelse hos oss fra A til Å.

Vi jobber tett med deg som kunde for å kunne levere på dine behov.

Vårt kunnskapsrike team vil guide dere gjennom planlegging frem til ferdig resultat.

Kurs & Konferanse

Vi skreddersyr dine møter eller din konferanse. Midt mellom Oslo og Bergen og lett tilgjengelig med tog, er dette et ideelt sted å samle bedriften.

Kick-off

Ønsker du å gi de ansatte en liten belønning? Vi har både plass, kompetanse og innhold for å sikre en opplevelse som tenner gnisten hos de ansatte.

Konfirmasjon

Velkommen til å feire konfirmasjon i herskapelige omgivelser. Dr. Holms er den perfekte rammen for denne dagen – her sitter tradisjoner og historie allerede i veggene.

Slekstreff

Dr. Holms har lang erfaring med å være vertskap for små og store slektstreff. Å samle familien er i tillegg til å hygge seg sammen, en fin anledning til å lære mer om egen familiehistorie.

Bryllup

Vi legger vår sjel i at dere skal få et drømmebryllup hos oss, på en av livets viktigste dager. Våre dedikerte ansatte er klare for å skjemme dere bort på denne spesielle dagen.

Samarbeidspartnere

For å sikre prikken over i ´en til ditt arrangement har vi et tett og godt samarbeid med leverandørene Høve Støtt og Ihuga Event.

Vi har praktfulle selskapslokaler i alle størrelser og kan tilby alt fra mindre middager til store bryllup.

Hopp rett ned til innholdet