Over 100 år med påske

Hjem » Over 100 år med påske

Vi har allerede begynt å glede oss til lysere tider med varme i lufta, hardtrampet snø og de gule fargene som gjenspeiler seg høyt og lavt. Det er påske på fjellet!

På Dr. Holms Hotel forberedes det til fullt hotell. Hotellet er pyntet til med gule farger og blomster som spirer i refleksjon med hotellets hvite bekledning. I over 100 år har vi feiret påske på Geilo og på Dr. Holms Hotel. Her er det plass til både store og små. Slatta Skisenter som ligger kun 100 meter fra hotellet, kjører en rekke barneaktiviteter og påskekonkurranser for alle aldre. På Dr. Holms Hotel kommer flere artister for å underholde til afterski og live musikk i den klassiske Skibaren. Påsken på fjellet har rett og slett en særegen stemning som byr på både nytelse og festligheter.

Skibaren er hjertet av Dr. Holms Hotel gjennom påsken der lokale, hyttefolk og turister samles for en hyggelig stund sammen. Den ligger i 1. etasjen av hotellet og er dekorert med gamle gjenstander fra hotellets forskjellige epoker. Spesielt gjenstander fra krigstiden, jakt og idrettens verden går igjen på veggene.

Ta deg turen til fjells og til vårt vakre og hvite palass, Dr. Holms Hotel, som skinner i solen og er pyntet i gule påskefarger. Velkommen!

Hopp rett ned til innholdet