Dr. Holms Restaurant

En yrende restaurant: Dr. Holms Restaurant er hotellets kjerne hva angår frokost, lunsj og middag. Smakfull innredning og kunst på veggene gjør lokalet til en sjelfull opplevelse. Her dufter det av nystekte rundstykker til frokost og det mikses cocktails ved bordet om kvelden. Velkommen til et levende restaurantlokale som har fulgt hotellet helt fra starten. Dr. Holms Restaurant kan deles opp i mindre enheter med glassvegger, hvis du ønsker å sitte skjermet under måltidet.

Frokost
Mandag til fredag: 07:00 – 09:30
Lørdag: 07:00 – 10:00
Søndag: 07:00 – 10:30

Middag
Alle dager: 19:00 – 21:00

Restaurant Christian

Fransk kjøkken med lokalt tilsnitt: Restaurant Christian byr på en unik og intim atmosfære. Her er det lagt til rette for middager fylt av smaksrike opplevelser, gode samtaler og nytelse. Menyen tar utgangspunkt i det franske kjøkkenet, der lokale råvarer blir løftet frem på en ny og spennende måte. Restauranten er oppkalt etter grunnleggeren av Dr. Holms, Dr. Ingebrikt Christian Holm.

Skibaren

Afterski med atmosfære: Skibaren er Dr. Holms sin hovedbar og det var her selve afterskien på Geilo startet i sin tid. Med levende musikk, fyr på peisen og en panoramautsikt over fjellbygda, blir atmosfæren her helt unik. Skibaren er også et yndet samlingspunkt på kveldstid for lokale, hyttefolk og hotellets gjester. Dette er virkelig en bar med sjel – velkommen innom!

Åpningstider

Stengt i sommer.

Sportsbar 1909

Sport for alle: 1909 Sportsbaren er den naturlige møteplassen på Geilo for sport på storskjerm.Opplev en uslåelig stemning, fellesskap og unisone gledeshyl når de store sportsbegivenhetene vises på direkten. Sportsbaren har også et stort utvalg av brettspill, shuffleboard og foosball. Hit kan du komme for en deilig lunsj eller kombinere middagen med en fotballkamp eller et skirenn. Uansett hvem du måtte heie på – velkommen til sportsbaren på Dr. Holms!

Åpningstider
Onsdag – Søndag: 16:00 – 23:00 (med forbehold om sportsevenemanger)
Kjøkkenet holder åpent 16:00 – 21:30

Bowl & Dine

Bowl & Dine er en klassisk amerikansk diner med beliggenhet 800 meter over havet på Geilo. Kombinasjonen av hjemmelaget burger, moderne bowlingbaner og jukeboks skaper en herlig atmosfære. Hit kan du komme i skiklær etter en dag i bakken, sammen med storfamilien eller for en litt annerledes vennekveld. Vi garanterer topp stemning! Bowl & Dine arrangerer turneringer, bursdager og konkurranser på bestilling for både privatpersoner og firma.

Åpningstider:
Onsdag, Torsdag, Fredag & Søndag: 16:00 – 23:00
Lørdag: 12:00 – 23:00
Kjøkkenet holder åpent 16:00 – 21:30