Konferansehotell på Geilo – midt mellom Østlandet og Vestlandet

Vi skreddersyr din konferanse eller dine møter. Geilo – midt mellom Oslo og Bergen – er lett tilgjengelig med tog og er derfor et ideelt sted å samle bedriften. Vi krydrer gjerne arrangementet med en spaopplevelse eller en bowlingkonkurranse og garanterer en smak av høyfjellet hos Dr. Holms.

Konferansehotell midt mellom Østlandet og Vestlandet

Vi skreddersyr dine møter eller din konferanse. Midt mellom Oslo og Bergen og lett tilgjengelig med tog, er dette et ideelt sted å samle bedriften. Vi krydrer gjerne arrangementet med en spaopplevelse eller en bowlingkonkurranse og garanterer en smak av høyfjellet hos Dr. Holms.

Gleden
ligger i det å tro,
ikke nødvendigvis
vite

Dr. Ingebrigt Christian Holm

[wpseo_breadcrumb]

Møte mellom mennesker på fjellet

Dr. Holms Hotel er den perfekte møteplassen på fjellet. Vi har god plass til ditt arrangement. Vår majestetiske bygning med dyktige mennesker står klare til å ta imot dere. Vi ønsker svært gjerne å få lov til å være vertskap og lokasjon.

Konferanselokaler

Konferanselokalene på Dr. Holms har et historisk sus over seg med storslagen kunst av Håkon Gullvåg. Våre konferansetjenester inkluderer store fellesarealer og 12 møterom av ulik størrelse.

Bevertning

Uten mat og drikke duger helten ikke, sies det. På Dr. Holms legger vi stor vekt på mat gjennom dagen. Hvert måltid er like viktig. Vi har en rikholdig pausemat meny og tilpasser denne etter deres behov.

Aktivitetsleverandører

Ønsker du en opplevelse eller aktivitet underveis i konferansen eller møte? Vi samarbeider med ulike leverandører i området og anbefaler dette som krydder for å gjøre arrangementet mer levende og interessant.

Send oss en forespørsel

CAPTCHA image

Dette hjelper oss med å forhindre spam, takk.

Dr. Holms Hotel
er den perfekte møteplassen
på fjellet.

Hopp rett ned til innholdet