Aktiviteter

Arrangementer på Dr. Holms

Året rundt finner du spennende arrangement og aktiviteter på Geilo og Dr. Holms. Bo hos oss når fjelldestinasjonen skal utforskes.

Aktiviteter

Arrangementer på Dr. Holms

Året rundt finner du spennende arrangement og aktiviteter på Geilo og Dr. Holms.

Bo hos oss når fjelldestinasjonen skal utforskes.

Hjem » Aktiviteter » Arrangementer på Dr. Holms

30.-31. August

Helt på Vidda Festivalen

Festivalen er sommerens fjellfestival på Geilo og arrangeres siste helg i august. Opplev en folkefest med enestående artister i spektakulær natur.

27.-29. September

Stetten

Siste helg i september arrangeres Stetten årlig på Geilo og på Dr. Holms. Arrangementet en helg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende.

25.- 27. Oktober

Lutefiskfestivalen

I slutten av oktober hvert år inviterer Dr. Holms lutefiskelskere til lutefisk festival på hotellet.

Oktober

Norsk Matglede

Geilo er arena for et av Norges viktigste mat-arrangement! Vi er stolte av å kunne invitere dere til matfest på høyfjellet.

Uke 51/52

Julefeiring

Det oser jul av Dr. Holms på Geilo. Julestemningen som du får her får du ingen andre steder. Dr. Holms er lekkert og herskapelig pyntet til den største høytiden av dem alle.

Uke 52

Nyttårsfeiring

Nyttårsaften på Dr. Holms er høytidelig. Vi inviterer til nyttårsbankett, og som en bonus kan du oppleve det vakre fyrverkeriet over Geilo ved midnatt.

27.-29. Januar

Spark VM

Siste helgen i januar ønsker vinterlandsbyen Geilo og Dr. Holms velkommen til vinterens friskeste fraspark.

Uke 8/9

Vinterferie

Vinterferie er nesten synonymt med aktiv bevegelse og glede for både store og små. Et vinterferieopphold hos oss på Dr. Holms sikrer alle ingrediensene.

Uke 14

Påskeferie

Den komplette påskeferien får du hos Dr. Holms på Geilo. Kombinasjonen av snø og vårsol gjør at mange drømmer om påskefjellet for å nyte årstiden hvor vinter møter vår.

26. April

Skarverennet

Skarverennet blir beskrevet som vårens vakreste eventyr. Skirennet mellom Finse og Ustaoset arrangeres årlig i april og det er folkefest på Geilo denne helgen.

24. Mai

Geilo GOKART – Grand Prix

Bli med på tidenes motorsportopplevelse MIDT i Geilo Sentrum! Store stjerner både innen motorsport og underholdning, tar turen til Geilo for å lage show med GoKart, fart og moro i fokus!

Dr. Holms
– den perfekte basen
for å utforske fjelldestinasjonen.

Hopp rett ned til innholdet