Afterski med unik atmosfære

TEKST OG FOTO: DAGNY PR / CH – VISIT NORWAY

I Skibaren på Dr. Holms kan du runde av dagen i løypene eller bakken på en stemningsfull måte.

Geilo er et vinterparadis, med uendelige muligheter for den skiglade – enten du foretrekker bortover- eller nedoverski. Hos Dr. Holms kan du spenne på deg skiene like utenfor dørene og legge i vei i en av de mange preparerte løypene på Geilo.

Fjellbygda regnes også som en av de beste alpindestinasjonene i Norge, og i nærheten av Dr. Holms finner du et stort utvalg av bakker i alle vanskelighetsgrader. Liker du litt mer spenning utenfor løypene, er det eventyrlige offpiste-muligheter i Hallingskarvet Skisenter.

Etter en lang dag på ski er det deilig å lene seg tilbake med noe godt i glasset. Kanskje vil du prøve en spennende drink eller en av de mange perlene fra vinkjelleren vår?

Med levende musikk for et voksent publikum, fyr på peisen og panoramautsikt over Geilo er Dr. Holms afterski noe helt spesielt. Skibaren er vår hovedbar – og det var faktisk også her Geilos første afterski startet i sin tid.

Hver lørdag fra kl. 15 står underholdende artister og entertainere klare for å skape god stemning for afterski-gjestene.

Blir du sulten, kan du ta en liten pause fra Skibaren for å nyte en av våre mange smakfulle alternativer. Sportsbaren serverer saftige burgere og pizza fra kl. 15. Dr. Holms restaurant, som har kortreiste og raffinerte smaker på menyen, åpner for matservering kl. 18.

I lobbybaren er det enkel matservering, noe som også er et populært innslag blant skigjestene.

Ta del i en tradisjonsrik og unik afterski-opplevelse – velkommen til oss!