Stedet for de store anledninger

TEKST OG FOTO: DAGNY PR / TERJE BJØRNSEN

Dr. Holms er stedet for å feire livets milepæler sammen med familie, venner og kollegaer – enten du fyller et rundt tall, har kick-off med jobben eller vil markere andre begivenheter.

Vi har lang erfaring med å arrangere små og store selskaper, og sammen med deg lager vi et opplegg som passer for dere. Målet vårt er alltid at du og gjestene dine skal få en uforglemmelig feiring til fjells.

Våre storslåtte omgivelser sørger for at du får ærverdige rammer rundt feiringen din – enten du har to eller 160 gjester.

Galleriet er vårt største lokale – lyst og luftig, med lysekroner og store malerier på veggene.

Spisestuen er en del av restauranten, men kan lukkes med franske glassdører. Med mange vinduer blir lokalene lyse og delikate.

Biblioteket har lune omgivelser i gammel stil – perfekt for mindre selskaper.

Gullvågsalen kan romme hele 160 personer under de praktfulle lysekronene, og foajeen passer utmerket til aperitiffer og bar. Her er også alle tekniske hjelpemidler på plass.

Hotellets spesielle vinstue danner en særegen og stemningsfull ramme for festlige anledninger.

Sammen kommer vi fram til en smakfull meny fra kjøkkenet vårt, med lokale råvarer og spennende sammensetninger. Kombinert med drikke fra vår fantastiske vinkjeller blir kvelden en opplevelse også for ganen.

Har du spesielle ønsker for dagen din? Vi er fleksible og kan legge til rette for det meste, både når det gjelder underholdning, utflukter og dekorasjon. Hos oss kan gjestene dine også nyte godt av våre mange tilbud, enten de foretrekker spa, bowling eller fotballkamp i sportsbaren.

Velkommen til en uforglemmelig feiring hos oss!

Les mer om selskapslokalene våre her.