Reis bærekraftig og behagelig til konferansen

TEKST OG FOTO: DAGNY PR / VY

Med togstasjonen like ved kommer konferansedeltakere seg til Dr. Holms på en grønn, vakker og komfortabel måte.

Plassert omtrent midtveis mellom Oslo og Bergen, ligger Geilo ypperlig plassert for konferanser. Bergensbanen gjør det mulig å ta dere til samlingen hos oss på mest mulig miljøvennlig måte – på det som er Europas høyestliggende jernbanelinje, ofte omtalt som «verdens vakreste togtur».

Nyt fjellandskapet som suser forbi utenfor mens dere kan forberede dere til konferansen eller bare prate sammen – og la toget kjøre dere nærmest til dørstokken på Dr. Holms. Stasjonen er en kort gåtur unna hotellet, men dersom dere har behov for henting, ordner vi selvsagt det.

Hotellets 1200 kvadratmeter har rom for de fleste typer konferanser og firmaturer – enten du ønsker et intimt møtelokale eller en storsal for lanseringer, banketter og årskonferanser. Vi kan ta imot og tilrettelegge for grupper fra to til 250 personer.

Lokalene våre har et historisk og ærverdig sus over seg, som innbyr til ny inspirasjon og store tanker. Med moderne utstyr, velsmakende mat og storslåtte omgivelser ligger alt til rette for en vellykket firmatur med fag og fjell. En egen kursvert sikrer at alt fungerer som det skal.

Les også: Fjell og fag på Dr. Holms

Våre ansatte gjør sitt ytterste for å gi dere en best mulig helhetsopplevelse, med aktiviteter som passer for gruppen deres. Hva med hundekjøring innover Hardangervidda, kanefart i vinterkvelden eller avslappende spaopplevelser? Vi skreddersyr opplegget og sørger for et opplevelsesrikt møte til fjells.

Kontakt oss for et godt tilbud.