Eventyrlig julefeiring på Dr. Holms

TEKST OG FOTO: DAGNY PR / TERJE BJØRNSEN

Hos Dr. Holms kan du oppleve stemningsfulle og magiske juledager.

På det ærverdige hotellet er kokkene godt i gang med å planlegge julemenyen: kortreist og tradisjonell julemat – med smaker som både frambringer gamle minner og skaper nye. Også den enestående julepyntingen er planlagt ned til minste detalj. Et rikholdig program skal sørge for at store og små gjester får en unik og stressfri juleopplevelse i vinterparadiset Geilo.

Lille juleaften kan barna være med på å pynte juletreet i biblioteket, mens det serveres gløgg og pepperkaker. «Grevinnen og hovmesteren» vises tradisjonen tro i skibaren.

Julaften vises «Tre nøtter til Askepott», og det serveres julegrøt i tillegg til en smakfull á la carte-lunsj. På julekvelden kan festpyntede gjester nyte Dr. Holms storslagne julebord. Etter middag er det gang rundt juletreet, før du kan lene deg tilbake med kaffe og kaker, mens det knitrer avslappende i peisen. Julenissen dukker selvsagt også opp med gaver til de små.

Hører gudstjenester julen til, kan du oppleve dette i flotte Geilo kulturkyrkje. Før julemiddagen kan du også høre juleevangeliet bli lest i hotellets salong.

Og hva med å starte en av romjulskveldene med vinterfjellets svar på limousin – kanefart? På Geilo får du oppfylt juledrømmen om å bli fraktet av gårde i vinterlandskapet under varme skinnfeller, til lyden av dombjeller, lyset fra fakler og lukten av dampende hester.

Med langrennsløyper og skibakker like utenfor hotelldøra har du mulighet til å kombinere majestetiske friluftsopplevelser med hygge og velvære. Unn deg en behandling i hotellets spaavdeling, og senk skuldrene i den hyggelige skibaren. Her er det hver ettermiddag og kveld behagelig, levende musikk for et voksent publikum.

Se hele juleprogrammet her.