Jakten på julefreden

TEKST OG FOTO: DAGNY PR

Selv om julen virker langt unna, er restaurantsjef Mia Næss i full gang med å planlegge årets julebordsesong. 

– I desember fylles restauranten opp med kortreist og tradisjonell julemat, samt herlig underholdning og showstemte folk. Unikt for Dr.Holms er den ekstraordinære julepyntingen vi står for år etter år, sier en julestemt restaurantsjef. Hun legger begeistret til at julebestillingene allerede har begynt å tikke inn. 

Det å komme inn på Dr.Holms i juletiden, er som å oppleve et magisk juleeventyr. Og på plakaten 6.-7.desember står alt fra deilig julespa til et originalt juleshow; en kabaret med morsomme karakterer.

“Jakten på Julefreden” er en kabaret med morsomme karakterer som foregår på det fiktive hotellet Fjaler Resort. Her sjekker det inn et mangfold av rare karakterer. 

– Det blir spinnvill humor, herlig musikk og en dose alvor, forteller manusforfatter og skuespiller Helena Bremer. Hun har blant annet med seg Charter-Svein, Pia Haraldsen og Roy Kennet Rendedal på scenen.

Book her:

Book juleshow her: mia@drholms.com

Fredag 6.12 kl. 21:00 – show for lokalbefolkning

Lørdag 7.12 kl. 18 og kl. 21 for hotellets gjester.