Trivsel og velvære i fjellheimen

TEKST OG FOTO: DAGNY PR

Dr. Holms SPA har lang tradisjon med å gi gjestene sine sanselige opplevelser for både kropp og sinn. Med et bredt utvalg av behandlinger og en innholdsrik velværeavdeling, ligger alt til rette for å senke skuldrene. Spa-terapeutene Nina Larsson og Mia Karlsson står klar for å gi deg en god avkobling til fjells.

Det er mange som tar turen innom Dr. Holms SPA – enten det handler om slitne skilår, behovet for å koble av eller kvalitetstid med venninner. Uansett behov – spa er en pause fra hverdagen med tilstedeværelse og god avslapping. For Nina og Mia er målet å gi en helhetsopplevelse til sine kunder.

– Det er viktig med en god atmosfære. Vi liker lokalene veldig god, spesielt med tanke på at vi har så gode soner for avslappning. Her kan man roe ned før behandling med frisk frukt, en god kopp te og naturskjønne omgivelser utenfor vinduet. Det skal være et lite pusterom å komme til oss, smiler Nina.

Dr. Holms SPA kan by på en rik meny av behandlinger. Alt fra klassisk kroppsmassasje til ulike ansiktsbehandlinger og hydroterapibad. En av favorittene blant gjestene er «Duo for to». Her skreddersyr Nina og Mia en kroppsbehandling som kan utføres i et såkalt twin-kabinett. Perfekt for kjærestepar, venninner eller mor og datter. Etter 60 minutter med massasje fra topp til tå er det vanskelig å ikke være fornøyd.

– Det er givende å ha en jobb der feedbacken kommer med en gang. Våre gjester går ut med et stort smil og da vet vi jo at de har hatt en god opplevelse. Her får vi ros i stedet for ris, bekrefter Mia.

I helgene er det hovedsakelig hotellets gjester og hyttefolk som besøker spaet, og i ukedagene de lokale. Hver måned har dessuten Dr. Holms et spesialtilbud på en av behandlingene, og de lokale får 10 prosent avslag mandag til torsdag. Det er med andre ord mange gode grunner for å ta turen innom Dr. Holms SPA for litt trivsel og velvære.

Lyst til å ta en tur på spa? Vi har en meny for alle – enten du bare har behov for å fikse vipper og bryn, eller ønsker en mer omfattende kroppsbehandling. Kontakt oss for bestilling, hvis du lurer på ulike behandlinger eller tenker at noen du kjenner fortjener et gavekort hos oss. Velkommen til en pause på Dr. Holms SPA.