Fjell og fag på Dr. Holms

TEKST OG FOTO: DAGNY PR

En vellykket konferanse skal gjerne være en god kombinasjon av faglig innhold, sosialt samvær og opplevelser. Med toget så og si til døra, naturskjønne omgivelser og moderne lokaler, ønsker konferanseansvarlig Sveinung Sandsmark velkommen til små og store møter på Dr. Holms.

Geilo har alltid vært et populært sted å legge konferanser, møter og andre bedriftsarrangement. Dr. Holms har opplevd det meste hva angår å tilrettelegge for kombinasjonen fjell og fag. Med 1200 fleksible kvadratmeter er det rom til det meste – enten du ønsker et intimt møtelokale eller en storsal for lanseringer, banketter og årskonferansen.

– Det skal være en helhetsopplevelse for kunden. Lokalet og det tekniske må være optimalt til formålet, maten skal smake og opplevelsene må treffe blink. I samarbeid med bookingavdelingen ved hotellet syr vi sammen et konsept som passer den enkelte kunden, forklarer Sveinung.

Dr. Holms ligger midt i Geilo sentrum med gåavstand til det meste, ikke minst togstasjonen. Det er med andre ord alle muligheter for å starte firmaturen med det som omtales som en av verdens vakreste togturer.

– Mange av våre gjester velger å sette igjen bilen hjemme. På toget kan du senke skuldrene og få en ekstra god start på firmaturen. Dessuten er det miljøvennlig, understreker Sveinung med et smil.

Sveinung har vært en del av den faste staben på Dr. Holms i 17 år. Han er lommekjent på hele hotellet, og er det kollegaer som lurer på noe, ringer de Sveinung. Med god trening i det å være løsningsorientert fikser han det meste.

– Min jobb er kort sagt å ha full oversikt. Alt fra tilgjengelig isvann til enhver tid, at det tekniske fungerer optimalt og tilrettelegging for spesielle behov. Jeg må ligge ett skritt foran og ta utfordringene før gjestene møter dem. Det er litt action og det er gøy.

Konferanse på Dr. Holms? Hotellet kan ta i mot og tilrettelegge for grupper fra to til 250 personer. Med moderne utstyr og egen kursvert er du sikret at alt fungerer som det skal. Vi skreddersyr oppleget og sørger for et opplevelsesrikt møte til fjells.

Kontakt oss for et godt tilbud.