Spa og velvære

Last ned vår Elemis Spa meny her

Vi inviterer deg inn i lekre lokaler – en oase av nytelse og velvære på hele 1000 m2 – med innredning inspirert av japansk minimalisme. Vi har til sammen 6 behandlingsrom og et hydroterapibad.

I noen av våre behandlingsrom har vi anledning til å utføre behandlinger til 2 personer samtidig. Dette gjelder da kun massasje. Våre behandlingsrom er lekkert innredet med god plass og lyse fargetoner – her vil du finne roen og nyte den gode atmosfæren.

I vårt hyggelige resepsjonsområde har vi et eksklusivt Elemis parfymeri med make up bar, en egen ventesone med forfriskninger som frukt, vann, te og kaffe. Spa avdelingen har egne garderober og et stille Relax rom.

Velværeavdelingen
I tilknytning til Dr. Holms Spa ligger vår velværeavdeling hvor vi tilbyr garderober med dusjer og tørrbadstu, et felles tyrkisk dampbad, svømmebasseng og barnebasseng, trimrom og boblebad ute / inne. Som vår spagjest kan du også fritt benytte deg av disse fasilitetene

Det vakre ligger i opplevelsen

Åpningstider

Spaavdelingen er åpen etter forespørsel og tilbyr behandlinger i tidsrommet 09.00 – 19.00 hver dag. Vi gjør oppmerksom på at behandlinger må forhåndsbestilles. Vår sparesepsjon er ikke betjent, våre hotellgjester kan derfor henvende seg i hotelresepsjonen for spørsmål og eventuell bestilling. Gavekort og produketer kan også kjøpes i hotelresepsjonen.

For ytterligere informasjon eller reservasjon, kontakt vår spaavdeling per e-post: spa@drholms.com

Gavekort

Et gavekort fra Dr. Holms Spa er en perfekt gave til både han og henne – enten til bursdag, jul eller andre anledninger. Gavekortet kan kjøpes i alle prisklasser og benyttes på behandling og produkter innen 1 år. Vi kan også inkludere gavekortet med hotellovernatting om det er ønskelig.

Vi setter gjerne sammen andre gaveløsninger om ønskelig. Hjertelig velkommen innom eller ta kontakt.

Grupper

Vi kan skreddersy opplegg for grupper hvor vi inkluderer spa behandlinger og tid i velværeavdelingen.

Behandlinger som passer fint for grupper fra 5 personer eller mer:

  • Rygg/nakke massasje 30/45 min
  • Elemis Quick Fix for ansikt 30/45 min
  • Elemis Facials 60 min
  • Dr. Holms Spa massasje 60 min
  • Aroma/klassisk massasje 60 min

Ta kontakt med oss og vi setter sammen det som passer best for deres behov.

Spa etikette

Som vår gjest i Dr. Holms Spa anbefaler vi deg å møte opp i god tid før din avtalte time. Du kan da senke skuldrene og nyte stillheten til din terapeut henter deg. Benytt deg gjerne av vår velværeavdeling med basseng og boblebad før behandlingen starter. For de som skal ha en kroppsbehandling anbefaler vi å ta en dusj først.

Vennligst informer oss på forhånd om du er gravid eller bruker spesielle medisiner. Ved bestilling av behandling med apparatur må det informeres om eventuelle stålimplantat. Av hensyn til øvrige hotellgjester, ber vi om at badekåpen ikke benyttes i vårt bar- eller restaurantområde. Dr. Holms Spa & velværeavdeling er alkoholfri.

Som vår hotellgjest anbefaler vi deg å bestille din behandling i god tid før ankomst.

Avbestilling av behandling må skje senest 48 timer før avtalt time, ellers blir den belastet i sin helhet. Vi har egne avbestillingsbetingelser for grupper.