Pakker

Julebord 2018

08Snøen har lagt seg som et hvitt teppe på marken, faklene er tent og den høyreiste julegranen lyser stemningsfullt opp i mørket. Inne på hotellet er det pyntet til jul, lunt og hyggelig. Gjestene har ankommet og festlighetene kan begynne!

I ukesvis forbereder vi huset til julehøytiden og dekorerer slik vi har gjort opp gjennom tidene. Våre kokker jobber iherdig med det store julebordet som vi er så kjent for, nettopp for å kunne servere god, hjemmelaget og tradisjonell julemat, med innslag av det moderne kjøkken. 

Tradisjonen tro dekker vi våre flotte julebord hver lørdag fra 24 november.

For bestilling kontakt vår bookingavdeling på post@drholms.com for et godt tilbud. 

La venner, familie eller kollegaer samles før jul til en hyggelig julefeiring med ekte julestemning

Høst på Dr Holms Hotel

Opplev fjellet med sin fargerike høstprakt og ta turen til Dr. Holms Hotel. 

Dr. Holms Hotel har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden 1909. Hotellet ligger praktfullt til i sentrum av Geilo, med gangavstand til togstasjonen. Her kan du nyte høyfjellets fantastiske natur sammen med god mat og drikke. Vi har også egen spa avdeling, sportsbar og bowling. 

Ønsker du å komme alene eller som gruppe, tilrettelegger vi ditt opphold for deg. Om du ønsker aktiviteter, vin eller matopplevelser har vi et bredt tilbud. Vi tilbyr Vinsmaking, ølsmaking eller whisky smaking. Ønsker du bare å slappe av kan du ta turen innom vår spa avdeling eller lese god bok i salongen med utsikt over Geilo. Vi har vår egen Bowling hvor vi arrangere turneringer, samlinger, eller kom innom for en enkel runde. Ønsker du få med deg de største sportseventene viser vi detter i Sportsbaren. Vi har også fantastiske turer rett utenfor døren og det kort vei til de fleste attraksjoner som Prestholtrunden ved foten av Hallingskarvet.

Priser fra 1095,- pr person i dobbeltrom inkludert frokost og middag (midtuke)

For booking kontakt oss på post@drholms.com eller ring oss på tlf 32095700

 

 

Bare oss to pakke

Går du med planer om å reise bort med din kjære på en romantisk tur? Kanskje dere lenge har pratet om å ta fri noen dager fra en ellers hektisk hverdag?Nyt et deilig Spa opphold spesielt for dere to.

Denne pakken Inkluderer:

  • 2 overnattinger samt frokost og middag på Dr. Holms Hotel
  • En deilig duo behandling, Dr. Holms Spa massage 60 min
  • Badekåpe og tøfler på rommet
  • Fri benyttelse av vår velværeavdeling med to svømmebasseng, badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.

Overnatting med halvpensjon i 2 døgn og en 60 min deilig Spa behandling per person. Badekåper og tøfler på rommet. Fri benyttelse av vår velværeavdeling med to svømmebasseng, badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.

Pris fra 3585 kr ,- pr person inkl. halvpensjon.

 

Juving pakke – rappeller, hopp og skli ned vannfall og bergvegger

Utforsk det gjemte Ølmosjuvet, rappeller, hopp og skli ned vannfall og bergvegger. Juvvandringen blir mest sannsynlig den dagen du husker best fra Norgesferien din. Opplev naturen i områder som er utilgjengelig, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, full opplæring og instruksjon blir gitt. Sikkerhet er til enhver tid høyeste prioritet hos alle våre guider, som alltid er først og sist over rappellkanten. Vi tilbyr fotografering og bilder fra alle våre juvaktiviteter.

Denne pakken Inkluderer:

  • 2 overnattinger samt frokost og middag på Dr. Holms Hotel
  • Fri inngang i spa/klimasone.
  • En hel dag med juving i Ølmosjuvet med profesjonelle guider.

Etter en fin dag kommer du tilbake til Dr. Holms, hvor du kan nyte vår velværeavdeling med blant annet sauna og utendørs boblebad, samt god mat og drikke.

Dette er pakken for deg som vil slappe av en helg på hotell, og samtidig oppleve noe nytt og spennende

Pris: fra 3390.- pr person i dobbeltrom (voksne)

 

Rafting pakke – Vilt, vakkert og vått

Det er fort gjort å bli avhengig av adrenalinrushet som bruser gjennom kroppen når naturkreftene i en fykende fart frakter deg nedover fossede elver og gjennom trange juv – og det er ikke uten grunn at raftingentusiaster fra alle verdenshjørner lokkes til nettopp Norges elver og stryk.

Alt nødvendig utstyr er inkludert, som våtdrakt, våtsko, redningsvest og hjelm, samt erfaren guide/instruktør i hver båt.

Det er mulig med kombinasjonsturer, slik at alle grupper/familie-medlemmer får den type tur de ønsker. Det fungerer slik at ved de strykene som er for heftige, blir de yngste eller de som er litt skeptisk kjørt rundt med buss, og så går de på igjen når de værste strykene er ferdig.

Denne pakken Inkluderer:

  • 2 overnattinger samt frokost og middag på Dr. Holms Hotel.
  • Fri inngang i spa/klimasone.
  • En hel dag med rafting i Nummedalslågen.

Etter en fin dag på i Nummedalslågen kommer du tilbake til Dr. Holms hvor du kan nyte vår velværeavdeling med blant annet sauna og utendørs boblebad, samt god mat og drikke.

Dette er pakken for deg som vil slappe av en helg på hotel og samtidig oppleve noe nytt og spennende

Pris: fra 2980.- pr person i dobbeltrom (voksne)