Pakker

Vinterferie på Dr. Holms Hotel

Ta med deg familien og nyt noen dager på Dr. Holms Hotel i vinterferien.

La Dr. Holms Hotel danne rammen rundt gode opplevelser for både store og små. Hotellet ligger i nærheten av både alpinanlegg og langrennsspor hvor skiforholdene er perfekte. Mulighetene for aktiviteter og opplevelser er mange – både på hotellet og på Geilo.

Vi har fremdeles noe ledig i vinterferieukene – ta kontakt med oss på telefon: 32 09 57 00, e-post: post@drholms.com eller book via vår hjemmeside.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

 

 

 

Midtuke på Geilo

Vinteren har kommet til Geilo.

Nå kan du bo på Dr. Holms Hotel og nyte god mat og drikke, ferske langrennsspor og fri inngang til vår fantastiske spa avdeling for bare 695.- pp i dobbeltrom inkludert frokost. Tilbudet gjelder i midtuke fra søndag til fredag.

For booking kontakt oss på post@drholms.com eller på tlf 32095700

Velkommen til fjells 🙂

Hjertelig velkommen til påske på Dr. Holms Hotel

Påskedagene på Geilo innbyr til fantastisk vinterføre og skimulighetene i fjell og bakker er mange. Tradisjon tro er det mye spennende som skjer hos oss i påsken.

De gode mat- og drikkeopplevelsene, de flotte omgivelsene og den lune og trygge atmosfæren er noen av kjennetegnene på et opphold ved Dr. Holms Hotel. Den kjente afterskien i Skibaren er selvsagt verdt et besøk- her finnes også hyggelig musikk ut i de små timer.

Det finnes også andre muligheter. Du kan slappe av med en god bok i vårt bibliotek, bestille deg en avslappende behandling i Dr.Holms Spa, en runde bowling i Bowl & Dine, en god kopp kaffe i Lobby Bar eller bare roe ned og slappe av i vår velværeavdeling.

For booking kontakt oss på post@drholms.com eller på tlf 32095700

Velkommen til fjells 🙂

 

Bare oss to pakker…

Går du med planer om å reise bort med din kjære på en romantisk tur? Kanskje dere lenge har pratet om å ta fri noen dager fra en ellers hektisk hverdag?

Nyt et deilig Spa opphold spesielt for dere to:

Overnatting med halvpensjon i 2 døgn og en 60 min deilig Spa behandling per person.
Badekåper, frisk frukt og selvfølgelig en flaske champagne på rommet ved ankomst.

Fri benyttelse av vår velværeavdeling med to svømmebasseng, trimrom, tørr badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.
Gratis inne- og ute parkering.

Pris fra kr 1860,- pr person pr døgn inkl. halvpensjon. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.

Bestill her