Pakker

Midtuke på Geilo

Vinteren har kommet til Geilo.

Nå kan du bo på Dr. Holms Hotel og nyte god mat og drikke, ferske langrennsspor og fri inngang til vår fantastiske spa avdeling for bare 695.- pp i dobbeltrom inkludert frokost. Tilbudet gjelder i midtuke fra søndag til fredag.

For booking kontakt oss på post@drholms.com eller på tlf 32095700

Velkommen til fjells 🙂

Jul på Dr. Holms Hotel

Snøen har lagt seg som et hvitt teppe på marken, faklene er tent og den høyreiste julegranen lyser stemningsfullt opp i mørket. Inne på hotellet er det pyntet til jul, lunt og hyggelig.

I ukesvis forbereder vi huset til julehøytiden og dekorerer slik vi har gjort opp gjennom tidene. Våre kokker jobber iherdig  for å kunne servere god, hjemmelaget og tradisjonell julemat, med innslag av det moderne kjøkken.

La venner og familie samles til jul for en hyggelig julefeiring med ekte julestemning

Last ned vårt Juleprogram her.

For booking kontakt oss post@drholms.com eller på tlf 32095700

Konferansetilbud

Julebord 2017

Bestill ditt Julebord hos oss på Dr.Holms Hotel. Ta med din bedrift, vennegjeng eller familie på en uforglemmelig førjuls weekend på høyfjellet. Vi skreddersyr deres arrangement med opphold og opplevelser. For bestilling kontakt vår bookingavdeling på post@drholms.com eller på tlf 32095700

Bare oss to pakker…

Går du med planer om å reise bort med din kjære på en romantisk tur? Kanskje dere lenge har pratet om å ta fri noen dager fra en ellers hektisk hverdag?

Nyt et deilig Spa opphold spesielt for dere to:

Overnatting med halvpensjon i 2 døgn og en 60 min deilig Spa behandling per person.
Badekåper, frisk frukt og selvfølgelig en flaske champagne på rommet ved ankomst.

Fri benyttelse av vår velværeavdeling med to svømmebasseng, trimrom, tørr badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.
Gratis inne- og ute parkering.

Pris fra kr 1860,- pr person pr døgn inkl. halvpensjon. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet.

Bestill her