Mat og drikke

Gode mat- og vinopplevelser danner grunnlag for god trivel og velvære. Dr. Holms Hotel har flere restauranter og spisesteder og velge mellom.

Ønsker dere selskap i eget lokale har vi mange flotte lokaler å velge mellom. Her finnes noe for en hver smak og anledning.

Cafeè Lobby

Dette er caféen for deg som vil ha god kaffe i alle varianter, hjemmelagde kaker eller en enkel lunsjrett.

Vi kan friste med god vin i en rolig oase der du kan slappe av og gjøre bare det du har lyst til. Internet tilgang, godt utvalg i dagens aviser og interessante magasiner er noe du finner i denne sjarmerende og trivelige caféen som er dekorert med historiske vinterlek-effekter og nostalgiske detaljer.

Leke- og spillerom for barn i tilknytningen til cafeen. De voksne kan følge med barna fra cafeen gjennom
et vindu inn til lekerommet.

Skibaren

Dette er hotellets hovedbar hvor den legendariske Afterskien startet og fortsatt har sitt hovedsete hver vinter. Om kvelden er skibaren et samlingspunkt på Geilo, hvor gjester og andre kan nyte den koselige atmosfæren.

Dr. Holms Restaurant

Velkommen til ærverdige Dr. Holms restaurant.

En smakfull innredning og spennende kunst på veggen danner en hyggelig ramme rundt måltidet. Her serveres både frokost, lunch og middag. Restauranten kan
forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet.

I tilknytning til restauranten har vi også flere egne lokaler som egner seg godt for lukkede selskaper.

Våre selskapslokaler

Hovedrestauranten
Frokost, lunch og middag serveres i vår store hovedrestaurant.  Denne kan forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet.  Lokalene er smakfullt innredet og med en eleganse som danner en fin ramme til selskaper og jubileer av alle slag.

Christian
Dette koselige lokalet er oppkalt etter Dr. I. C. Holm, der C’en nettop står for Christian.  Her kan vi bespise opp til 40 personer, og er ideelt for mindre selskaper og feiringer av ulike slag.

Galleriet
Dette lokalet har god takhøyde og er innredet i lyse farger med lysekroner og store malerier på veggene. Dette er vårt største lokale som kan ta 80 personer på kam-bord oppsett. Ved bruk av runde bord er kapasiteten 70 gjester. Ved bruk av 9 langbord er kapasiteten 90 personer. Lokalet her kan utvides med et tilstøtende lokale og rommer da inntil 150 personer.

Spisestuen
Lokalene er lyse og preges av mye vinduer med tunge gardiner. Lokalene er en del av restauranten, men som kan lukkes av med franske glassdører. Kapasiteten er 60 personer på 6 langbord eller 35 personer på kam-bord.

Vinstuene
Hotellets spesielle vinstue danner en festlig ramme om alt fra uformelle måltider til stilfulle seremonier. Hva med et vinsmakingskurs i unike omgivelser?

Gullvågsalen
Under de praktfulle lysekronene i Gullvågsalen, vår nyeste bankettsal, kan vi dekke på til 160 personer ved runde bord, langbord eller i hestesko.  Den lekre foajeen passer utmerket til aperitiffer og til bar etterpå. Alle tekniske hjelpemidler er på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel og profesjonell måte.

Biblioteket
Vårt fantastiske bibliotek ble pusset opp høsten 2014. Det ærverdige gamle stilen er godt ivaretatt og dette er et flott lokalet for selskap på inntil ca 20 personer.

Bowl & Dine

Bowling på Geilo!

Norges høyest beliggende bowlingbaner ligger på Geilo og Dr. Holms Hotel. Her har vi 6 moderne bowlingbaner. Spennende aktiviteter og gode tilbud for alle – fra barn til seniorer!

Bowling på Dr.Holms Hotel for moro eller konkurranse!

For å spille bowling, trenger du verken forkunnskaper, spesielle fysiske ferdigheter eller kostbart utstyr. Vi kan arrangere ”bowlingturneringer” og konkurranser for alle som måtte ønske det – enten firma eller i privat regi.

Ta en tur innom Bowl & Dine på Dr. Holms Hotel på Geilo sammen med venner eller familie – dette er underholdende og hyggelig sosialt samvær.

Gavekort

Gavekort til glede for både små og store!
For dem som ønsker seg aktivitet og sosialt samvær med venner eller familie, er et gavekort på en morsom stund på våre bowlingbaner midt i blinken.

Gavekort på Bowl & Dine har følgende fordeler:

  • Er gyldig i 1 år fra betalingsdato
  • Mottaker bestemme selv når det skal brukes
  • Er ikke personlig, dvs. du trenger ikke oppgi navn på mottaker
  • Ønsker du å legge mer i gaven, kan flere gavekort være tingen
  • Hentes i Bowl & Dine – eller sendes hjem til deg når det er betalt

Hør med en av bowlingvertene om du har noen spørsmål!

Tlf Bowling: 32 09 57 60

Åpningstider

Alle dager fra 15:00 – 22:00

Velkommen til god mat og heftig bowling!

Barne – og ungdomsbursdager

Pizzabuffet, is, brus, bowling og en overraskelse til jubilanten. Så enkelt kan en bursdag feires – ingen planlegging og husvask!

0-8 år: kr 155,- pr. person
9 år+ kr 175,- pr. person
inkl. pizza, brus, is og 90 min. bowling. Vi kan selvsagt tilrettelegge for allergier.

Last ned PDF her

Foto: Terje Bjørnsen

Velkommen til vår amerikanskinspirert diner med stil fra 50 årene. Røde skaiseter, stål og rutete gulv i svart og hvitt.

Vi serverer saftige hamburgere, mikshakes, pizza, salater og velsmakende desserter – til lunch og kveldssnack

Se vår meny her.

Spis på stedet og se på de som boltrer seg på bowlingbanene – eller ta med deg hjem!