Mat og drikke

Gode mat- og vinopplevelser danner grunnlag for god trivel og velvære. Dr. Holms Hotel har flere restauranter og spisesteder og velge mellom. Ønsker dere selskap i eget lokale har vi mange flotte lokaler å velge mellom. Her finnes noe for en hver smak og anledning.

Dr. Holms Restaurant

Velkommen til ærverdige Dr. Holms restaurant.

En smakfull innredning og spennende kunst på veggen danner en hyggelig ramme rundt måltidet. Her serveres både frokost, lunch og middag. Restauranten kan
forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet.

I tilknytning til restauranten har vi også flere egne lokaler som egner seg godt for lukkede selskaper.

Frokost:

Mandag – fredag: 07:00 – 09:30

Lørdag: 07:00 – 10:00

Søndag: 07:00 – 10:30

 

Middag:

Alle dager: 19:00 – 21.00

 

Restaurant Christian

«Restaurant Christian» er vår nye vår nye Ala Carte Restaurant og er inspirert av Dr. Ingebrikt Christian Holm livsfilosofi.

Historien til Dr. Holms Hotel er lang og rik, med over 100 års kontinuerlig virksomhet siden åpningen den 27.november 1909, forøvrig samme dag som Bergensbanen ble åpnet.

Dr. Ingebrikt Christian Holm´s hensikt var og etablere et tilbud for helse og sunnhet i den fineste fjellheimen med de beste omgivelser og den reneste luft.

«Restaurant Christian» serverer utsøkt mat fra det franske kjøkken i kombinasjon med lokale råvarer.

For bordreservasjon kontakt oss på:

restaurantkontoret@drholms.com eller på tlf 32095700

 

Restaurant Christian holder stengt hele sommeren men vi kommer servere fra våres á la Carte meny i hoved restauranten alle dager 19:00 – 21:00

Skibaren

Dette er hotellets hovedbar hvor den legendariske Afterskien startet og fortsatt har sitt hovedsete hver vinter. Om kvelden er skibaren et samlingspunkt på Geilo, hvor gjester og andre kan nyte den koselige atmosfæren.

Skibaren holder stengt ut sommeren.

Sportsbar 1909

1909 Sportsbar er vår nyeste konsept. Lokalet ligger ved siden av Bowl & Dine med egen inngang.

I dette lokalet tilbyr vi en bar med sportspreget stemning.  Lokalet er utstyrt med storskjerm, shuffleboard og Foosball. Her vises fotballkamper på storskjerm fra alle de store ligaene, ishockey, Tour de France, langrenn, skiskyting, hopp, boksing, golf og alt annet av store sportsbegivenheter.

På dagtid kan du nyte en fortreffelig lunsj eller middag i behagelige omgivelser, samt benytte deg av vårt gode utvalg av drikke.

Meny finner du her

Alle dager: 16:00 – 23:00 (med forbehold om sportsevenemanger)

Kjøkkenet holder åpent 16:00 – 21:30

Velkommen!

Bowl & Dine

Norges høyest beliggende bowlingbaner ligger på Geilo og Dr. Holms Hotel. Her har vi 6 moderne bowlingbaner. Spennende aktiviteter og gode tilbud for alle – fra barn til seniorer!

Meny finner du her

Onsdag, Torsdag, Fredag & Søndag: 16:00 – 23:00

Lørdag: 12:00 – 23:00

Kjøkkenet holder åpent 16:00 – 21:30

Velkommen!

Bowl & Dine

Bowling på Geilo!

Norges høyest beliggende bowlingbaner ligger på Geilo og Dr. Holms Hotel. Her har vi 6 moderne bowlingbaner. Spennende aktiviteter og gode tilbud for alle – fra barn til seniorer!

Bowling på Dr.Holms Hotel for moro eller konkurranse!

For å spille bowling, trenger du verken forkunnskaper, spesielle fysiske ferdigheter eller kostbart utstyr. Vi kan arrangere ”bowlingturneringer” og konkurranser for alle som måtte ønske det – enten firma eller i privat regi.

Ta en tur innom Bowl & Dine på Dr. Holms Hotel på Geilo sammen med venner eller familie – dette er underholdende og hyggelig sosialt samvær.

Gavekort

Gavekort til glede for både små og store!
For dem som ønsker seg aktivitet og sosialt samvær med venner eller familie, er et gavekort på en morsom stund på våre bowlingbaner midt i blinken.

Gavekort på Bowl & Dine har følgende fordeler:

  • Er gyldig i 1 år fra betalingsdato
  • Mottaker bestemme selv når det skal brukes
  • Er ikke personlig, dvs. du trenger ikke oppgi navn på mottaker
  • Ønsker du å legge mer i gaven, kan flere gavekort være tingen
  • Hentes i Bowl & Dine – eller sendes hjem til deg når det er betalt

Hør med en av bowlingvertene om du har noen spørsmål!

Tlf Bowling: 32 09 57 60

Åpningstider

Bowlingen

Åpningstider

Onsdag, Torsdag, Fredag & Søndag: 16:00 – 23:00

Lørdag: 12:00 – 23:00

Kjøkkenet hoder åpent 16:00 – 21:30

Velkommen til god mat og heftig bowling!

Velkommen til vår amerikanskinspirert diner med stil fra 50 årene. Røde skaiseter, stål og rutete gulv i svart og hvitt.

Vi serverer saftige hamburgere, milkshakes, pizza, salater og velsmakende desserter – til lunch og kveldssnack

Spis på stedet og se på de som boltrer seg på bowlingbanene – eller ta med deg hjem!

Våre selskapslokaler

Hovedrestauranten
Frokost, lunch og middag serveres i vår store hovedrestaurant.  Denne kan forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet.  Lokalene er smakfullt innredet og med en eleganse som danner en fin ramme til selskaper og jubileer av alle slag.

Christian
Dette koselige lokalet er oppkalt etter Dr. I. C. Holm, der C’en nettop står for Christian.  Her kan vi bespise opp til 40 personer, og er ideelt for mindre selskaper og feiringer av ulike slag.

Galleriet
Dette lokalet har god takhøyde og er innredet i lyse farger med lysekroner og store malerier på veggene. Dette er vårt største lokale som kan ta 80 personer på kam-bord oppsett. Ved bruk av runde bord er kapasiteten 70 gjester. Ved bruk av 9 langbord er kapasiteten 90 personer. Lokalet her kan utvides med et tilstøtende lokale og rommer da inntil 150 personer.

Spisestuen
Lokalene er lyse og preges av mye vinduer med tunge gardiner. Lokalene er en del av restauranten, men som kan lukkes av med franske glassdører. Kapasiteten er 60 personer på 6 langbord eller 35 personer på kam-bord.

Vinstuene
Hotellets spesielle vinstue danner en festlig ramme om alt fra uformelle måltider til stilfulle seremonier. Hva med et vinsmakingskurs i unike omgivelser?

Gullvågsalen
Under de praktfulle lysekronene i Gullvågsalen, vår nyeste bankettsal, kan vi dekke på til 160 personer ved runde bord, langbord eller i hestesko.  Den lekre foajeen passer utmerket til aperitiffer og til bar etterpå. Alle tekniske hjelpemidler er på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel og profesjonell måte.

Biblioteket
Vårt fantastiske bibliotek ble pusset opp høsten 2014. Det ærverdige gamle stilen er godt ivaretatt og dette er et flott lokalet for selskap på inntil ca 20 personer.