Hva Skjer

Ski by day, Laugh by Night – Dr. Holms presenterer #denfølelsen med Sturla Berg-Johansen

Lørdag 24 februar inviterer Sturla Berg Johansen deg med på et uforglemmelig show på Dr. Holms Hotel

Gjør deg klar for et «feelgoodshow» der Sturla Berg-Johansen tar oss med på sine villeste eventyr, i voksen alder, uten sentralstimulerende midler.  Rett og slett en forestilling du ikke vil gå glipp av.

I hans nye show, #denfølelsen, får du bli med på en uforglemmelig reise jorden rundt, i møte med alle menneskene han treffer på sin vei.

Sturla Berg-Johansen stiller spørsmålstegn ved kulturer, undrer seg over hva folk mener og hvordan de tenker, misliker noen og beundrer flere, og spiser mer enn gjerne opp maten deres. Et intenst og spennende show. Til tider hysterisk morsomt, og balansert med musikalske godbiter fra pianist Torbjørn Kvamme og humoristiske sanginnslag

Sturla fylte nylig 50 år. I det spesielle møtet han har med alderen og alt den innebærer, gjør han seg noen tanker om livet. Han er befriende frekk, og når showet er over vil du kanskje sitte igjen med #denfølelsen – når du har ledd så tårene triller av ting du egentlig ikke burde le av.

Billettene får du kjøpt i resepsjonen på Dr. Holms Hotel for den nette sum av kroner 400.- per billett.

Vi varmer opp med vår lokale Per Berg klokken 20.30 i Gullvågsalen og gleder oss til å trene lattermusklene og le så tårene triller sammen med deg!

For bestilling av billetter kontakt oss på post@drholms.com eller på tlf 32095700

 

Vinterferie på Dr. Holms Hotel

Ta med deg familien og nyt noen dager på Dr. Holms Hotel i vinterferien.

La Dr. Holms Hotel danne rammen rundt gode opplevelser for både store og små. Hotellet ligger i nærheten av både alpinanlegg og langrennsspor hvor skiforholdene er perfekte. Mulighetene for aktiviteter og opplevelser er mange – både på hotellet og på Geilo.

Vi har fremdeles noe ledig i vinterferieukene – ta kontakt med oss på telefon: 32 09 57 00, e-post: post@drholms.com eller book via vår hjemmeside.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

 

 

 

Midtuke på Geilo

Vinteren har kommet til Geilo.

Nå kan du bo på Dr. Holms Hotel og nyte god mat og drikke, ferske langrennsspor og fri inngang til vår fantastiske spa avdeling for bare 695.- pp i dobbeltrom inkludert frokost. Tilbudet gjelder i midtuke fra søndag til fredag.

For booking kontakt oss på post@drholms.com eller på tlf 32095700

Velkommen til fjells 🙂

Jan Eggum konsert på Dr Holms Hotel

Jan Eggum holder konsert på Dr Holms lørdag 24 mars kl 21.00 Dette er en konsert som virkelig er verdt å få med seg. Billetter får du kjøpt i resepsjonen. Pris 250 kr, begrenset antall plasser!  Dørene åpner kl 20.30. Velkommen til påskens store begivenhet på Dr. Holms Hotel!