ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Våre restaurantlokaler
 
Gode mat- og vinopplevelser danner grunnlag for god trivel og velvære.  Dr. Holms Hotel har nå enda flere restauranter og spisesteder og velge mellom.  Her skulle være noe for enhver smak og enhver anledning:

Hovedrestauranten:
Frokost, lunch og middag serveres i vår store hovedrestaurant.  Denne kan forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet.  Lokalene er smakfullt innredet og med en eleganse som danner en fin ramme til selskaper og jubileer av alle slag.

Christian:
Dette koselige lokalet er oppkalt etter Dr. I. C. Holm, der C'en nettop står for Christian.  Her kan vi bespise opp til 40 personer, og er ideelt for mindre selskaper og feiringer av ulike slag.

Vinstuene:

Hotellets spesielle vinstue danner en festlig ramme om alt fra uformelle måltider til stilfulle seremonier. Hva med et vinsmakingskurs i unike omgivelser? 

Bankett og selskapslokaler:
Under de praktfulle lysekronene i Gullvågsalen, vår nyeste bankettsal, kan vi dekke på til 160 personer ved runde bord, langbord eller i hestesko.  Den lekre foajeen passer utmerket til aperitiffer og til bar etterpå. Alle tekniske hjelpemidler er på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel og profesjonell måte.

Brasserie:
Brasserie er en franskinspirert restaurant med 85 sitteplasser, som byr på en spennende meny med deilige retter fra fjell og hav. Innslag av gode lokale råvarer og den franske tradisjonen presenterer en a la carte meny med moderne mat laget med kjærlighet og presisjon. Brasserie har åpent kjøkken og hyggelig peis som innbyr til formelle og uformelle anledninger.

Bowl&Dine:
Amerikanskinspirert diner i 50-tallsstil, med saftige hjemmelagde hamburgere, pizza, diverse småretter og full rulle på 6 moderne bowlingbaner. Les her... 
 
Cafe Lobby: 
Dette er en Café for deg som vil ha god kaffe i alle varianter, et godt glass vin, hjemmelagde kaker eller en enkel lunsjrett. Cafe Lobby byr på Internett tilgang, lekerom/spillerom for barna og er godt utvalg i dagens aviser og utvalgte magasiner. 
  • Leiligheter til salgs
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll