ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Våre selskapslokaler

Hovedrestauranten:
Frokost, lunch og middag serveres i vår store hovedrestaurant.  Denne kan forøvrig deles opp med glassvegger, slik at grupper som ønsker det kan sitte skjermet under måltidet.  Lokalene er smakfullt innredet og med en eleganse som danner en fin ramme til selskaper og jubileer av alle slag.

Christian:
Dette koselige lokalet er oppkalt etter Dr. I. C. Holm, der C'en nettop står for Christian.  Her kan vi bespise opp til 40 personer, og er ideelt for mindre selskaper og feiringer av ulike slag.

Galleriet
Dette lokalet har god takhøyde og er innredet i lyse farger med lysekroner og store malerier på veggene. Dette er vårt største lokale som kan ta 80 personer på kam-bord oppsett. Ved bruk av runde bord er kapasiteten 70 gjester. Ved bruk av 9 langbord er kapasiteten 90 personer.

Lokalet her kan utvides med et tilstøtende lokale og rommer da inntil 150 personer.

Spisestuen
Lokalene er lyse og preges av mye vinduer med tunge gardiner. Lokalene er en del av restauranten, men som kan lukkes av med franske glassdører. Kapasiteten er 60 personer på 6 langbord eller 35 personer på kam-bord.

Vinstuene:
Hotellets spesielle vinstue danner en festlig ramme om alt fra uformelle måltider til stilfulle seremonier. Hva med et vinsmakingskurs i unike omgivelser? 

Gullvågsalen:
Under de praktfulle lysekronene i Gullvågsalen, vår nyeste bankettsal, kan vi dekke på til 160 personer ved runde bord, langbord eller i hestesko.  Den lekre foajeen passer utmerket til aperitiffer og til bar etterpå. Alle tekniske hjelpemidler er på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel og profesjonell måte.
 
Biblioteket:
Vårt fantastiske bibliotek ble pusset opp høsten 2014. Det ærverdige gamle stilen er godt ivaretatt og dette er et flott lokalet for selskap på inntil ca 20 personer.
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll