ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Vinkjelleren på Dr. Holms Hotel

Vi jobber hele tiden på å forbedre og fornye våre tilbud og vårt siste tilskudd er en ny og større vinkjeller som er bygget opp innerst i vårt rustikke lokale Vinstuene. Vinkjelleren er en brukskjeller og det er mulig for gjester å ta en titt eller holde vinsmaking i dette unike lokale – med hvelvede tak, hvite murvegger og sjelen til en gammel vinkjeller.

Her er det plass til over 4000 flasker og i dag huser den vin i alle kategorier. Temperaturen og luftfuktigheten er optimal og overvåkes nøye, slik at flaskene bevares på beste måte.

Her ligger det mange godbiter fra svunne tider, Madeira og Portvin fra 1905, -13, -33, -56 osv, gammel god Bordeaux fra 1945 og noen klenodier fra Domaine de la Romanée Conti som er vurdert til over 65000,- flasken. Hovedvekten ligger ikke på dyre, gamle flasker, men på moden vin fra kjente områder som kan serveres til de fleste av våre gjester i restauranten.

Vinsmaking:
I selve vinkjelleren tar vi vinsmakinger på opp til 20 personer. Ved 20 - 60 personer gjøres selve smakingen i Vinstuene, det tilknyttede lokalet. Vinsmakinger vi tilbyr kan du lese mer om her...
Vinstuene skal fremdeles også brukes som Chambre séparée til middager og temakvelder. 

”Best of Award of Excellence”
Det er jobbet mye med å fylle kjelleren med de beste viner fra gode år og alle verdens hjørner. Dette har vært tidkrevende og noen ganger litt kostbart, men resulterte i 2009 med att Dr. Holms Hotel sitt vinkart fikk den internasjonale utmerkelsen ”Best of Award of Excellence” fra verdens største og mest anerkjente vinavis ”Wine Spectator”, noe som kun 800 vinkart i verden klarte å oppnå i 2009.
De fleste vinflaskene som blir solgt ligger på mellom kr 400,- til kr 800,-.Våre sommelierer hjelper deg å plukke ut vinen som passer til deg og det du skal spise. Har du ikke lyst til å drikke en hel flaske eller kanskje du har lyst på litt forskjellige viner så tilbys det hver dag en ny vinmeny fra kjelleren. Vinmenyen er satt sammen for å komplimentere det som serveres den utvalgte dagen. Et glass til hver rett, hele veien gjennom menyen. Alt for å skape en uforglemmelig aften i perfekt harmoni.
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll