ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Påsken på Geilo og Dr. Holms Hotel
 
Påskedagene på Geilo innbyr til fantastisk vinterføre og skimulighetene i fjell og bakker er mange. Vårsolen varmer godt og gir ekstra energi - og det er deilig å tilbringe mange timer ute i den vakre naturen.

De gode mat- og drikkeopplevelsene, de flotte omgivelsene og den lune og trygge atmosfæren er noen av kjennetegnene på et opphold ved Dr. Holms Hotel. Den kjente afterskien i Skibaren er selvsagt verdt et besøk, eller om du ønsker mer fart og spenning kan du tilbringe ettermiddagen og kvelden på Recepten Pub.
 
Det finnes også andre muligheter. Du kan slappe av med en god bok i vårt bibliotek, bestille deg en avslappende  behandling i Dr.Holms Spa, en runde bowling i Bowl & Dine, en god kopp kaffe i Cafe Lobby, en bedre middag i Brasserie eller bare roe ned og slappe av i vår velværeavdeling. 

 
Ta kontakt HER, for mer informasjon eller bestilling eller bestill direkte på vår online booking HER Eller ring oss på 32095700 for en hyggelig prat. 
 
Geilo Skihop - i underetasjen på Dr. Holms Hotel
Utleie av alpinski, langrenn og snowboardutstyr. Her kan du også få kjøpt hansker, luer, skibriller, votter og skismøring. For mer informasjon. Les her...
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll