ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
De Historiske Hotel & Spisesteder

Der din historie skapes

De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 27 hoteller og 7 spisesteder som er medlem av gruppen.

For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Med fortiden som ramme, ønsker vi å skape nye historier for våre gjester gjennom spennende opplevelser. Håpet er at disse historiene kan fortsette å leve i gjestenes minne lenge etter at de er kommet hjem.

Til tross for at medlemmene i De Historiske har individuelle særpreg og karakter, vil du finne flere fellestrekk; en varm velkomst, god service, en vennlig atmosfære og høy standard i alle ledd. Vår felles kvalitetsstandard sikrer et gjennomgående høyt nivå i gruppen, og våre verdier «gjestfri», «personlig» og «kvalitetsbevisst» skal bidra til å nå vår felles visjon; Vi skal oppleves som «et godt sted å være».

Utsøkte matretter og årgangsviner, vakker kunst og kultur, design og utsmykking basert på lange tradisjoner og historie, herskaplig behandling, spennende historiefortellinger, en romantisk stemning og mye mer kan oppleves uten å måtte forlate hotellene. Golf, kanefart, skiløyper, fjorder, fosser, fiske, jakt, båtliv, fjelltopper, museer, shopping, ridning, vandreturer og mye mer kan du oppleve rett utenfor våre dører, hvis det skulle friste. Vi representerer mye mer enn en god hotellseng og et godt måltid, først og fremst representerer vi et mangfold av opplevelser, både innvendig så vel som utvendig.

Velkommen til et godt sted å være!

The Historic Hotels of Europe
Historiske Hotel i Europa ble dannet for at 13 av Europas ledende hotell sammenslutninger skulle utøve et felles markedssamarbeide. Medlemmene i de nasjonale sammenslutningene representerer en viktig del av sitt lands kulturelle tradisjoner, historisk arv og arkitektur. Hvert hotell innenfor Historiske Hotel i Europa reflekterer ulike stiler og innehar en særskilt atmosfære. Dette vil gjestene våre kunne oppleve fra land til land når de velger å bo hos medlemmene

The Historic Hotels of America
Historic Hotels of America er en del av National Trust for Historic Preservation i USA.
For å bli akseptert som medlem må du ha minimum 50 års historie og være registrert som en historisk eiendom.  
Historic Hotels of America er en del av National Trust for Historic Preservation i USA. For å bli akseptert som medlem må du ha minimum 50 års historie og være registrert som en historisk eiendom.  

  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll