ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Barnedåp, konfirmasjon & jubileum.
 
Elegante og smakfulle omgivelser har i over 100 år dannet rammen rundt selskapeligheter på Dr. Holms Hotel enten det har vært Banketter, Bryllup, Gullbryllup, Åremålsdager, Konfirmasjoner eller Jubilèer.  

Lokaler:

Vår nye Bankett- og Konferanse- avdeling har en stor bankettsal – Gullvågsalen – som kan ta opp til 160 gjester ved runde bord, evt. langbord eller hestesko. Alle tekniske hjelpemidler er også på plass, slik at det er mulig å presentere bilder, lyd og film på en enkel og profesjonell måte. Lokalene i bankett- og konferanseavdelingen har forøvrig fått navnet sitt på grunn av at den huser Norges største permanente private samling av Håkon Gullvåg sine malerier.
Andre restaurantlokaler på Dr. Holms Hotel egner seg bedre til mindre middager eller andre selskapeligheter. Mulighetene er så mange - alt fra en romantisk middag for to til en 7 retters gourmetmiddag med familie og venner.
 

Våre lokaler er fleksible, på denne måten vil størrelsen på lokalene kunne tilpasses dine behov.

Mat og vin:
Dr. Holms Hotel sitt kjøkken benytter kun de beste råvarer. Våre vinkelnere plukker gjerne fra en rikholdig kjeller, og finner viner som gjør måltidet til en opplevelse. Du bestemmer selv om du ønsker det enkelt eller elegant!

Planlegging og tilrettelegging:
Mange velger Dr.Holms Hotel som rammen når noe spesielt skal feires. Vi hjelper deg gjerne med ideer og planleggingen, og kan også ta oss av hele ditt arrangement om du vil – fra meny, vinvalg og bordoppsett til pynting, kjøreplan og evt. underholdning for kvelden. Vår årelang og varierte erfaring gir både gjester og vertskap en god følelse av trygghet og at de er i gode hender. 

Vi bestreber oss hele tiden – hver dag å gi våre gjester den omsorgen og personlige servicen de fortjener. Spesialister i trivsel og velvære forplikter, og vi lover at vi skal gjøre vårt best for at ditt arrangement skal bli uforglemmelig.

Velkommen til feiring i elegante og klassiske omgivelser!

Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om hvilke muligheter vi har! Du er selvsagt hjertelig velkommen på visning.
 
Booking: 32095700 / booking@drholms.com
Restaurant: 32095710 / restaurantkontoret@drholms.com 
 
 
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll