ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Konferanseavdelingen
 
I gode omgivelser og i trivelig selskap har kreativiteten gode kår. Dr. Holms Hotel har fasilitetene og omgivelsene som vil gi dere et oppholdet dere vil huske lenge.

Våre rom og saler:
I tillegg til våre lyse og luftige plenumsaler har vi små og store grupperom. De fleste rom og saler er fleksible med flyttbare vegger, og kan gjøres større og mindre etter behov.  Vi kan bl.a. få større utstillingsplass ved pause-arealet ved å flytte veggene i en hel sal. Avdelingen er moderne og det er god lydisolasjon mellom rommene.

Kursresepsjon:
Ved inngangen til konferanseavdelingen ligger kursresepsjonen. Her vil du finne personale som tar seg av de behov du måtte ha og svarer på generelle spørsmål. Det kan være trygt å vite at vi har god IT kompetanse og kan raskt hjelpe til ved datatekniske problemer. Kursverten følger deg gjennom hele kurset eller arrangementet.

Gjestekontor:
I avdelingen er det 2 gjestekontorer som vi låner bort ved forespørsel. Her finnes datamaskin, printer og tilkobling til internett. Passer fint til foredragsholdere som trenger å forberede seg eller må jobbe parallelt med arrangementet. 

I tillegg har vi 4 pc’er i tilknytning til resepsjonen til bruk for gjester, hvor de har fri tilgang til Internet.

Pauseareal:
Alle møterommene er tilknyttet en lobby der det er anledning til å strekke på bena, nyte en kaffekopp og puste ut mellom diskusjonene/ øktene. Enkel servering kan også nytes uforstyrret i møterommet eller i en av våre hyggelige salonger.


Fasiliteter i saler og rom:

Alle plenumsaler er lyse og moderne. De er utstyrt med et effektivt ventilasjonsanlegg.  Disse er også utstyrt med prosjektor. Det er fri tilgang til trådløst internet i alle møte- og grupperom samt alle tekniske og audiovisuelle hjelpemidler en gjest forventer. De fleste av våre møterom har parkett med tanke på allergikere.
Lys/ventilasjon:
Dagslys, glødelamper og lysarmatur. Rommene kan mørkelegges totalt. Sentral luftbehandling med kjøling og etterbehandling.

I forbindelse med tilretteleggingen av arrangementet, avtales det på forhånd hvilket utstyr du ønsker å ha på plass – for å sikre best mulig gjennomføring. Skulle dere ha behov for ekstra mye og/ eller spesielt utstyr, har vi gode forbindelser med utstyrsleverandører innen IT, lyd og lys.  Har du spørsmål angående det tekniske utstyret, ta gjerne kontakt med vår kursvert.

Vår filosofi er å bli bedre på det vi kan best.  Det betyr at vi konsentrerer oss om små og mellomstore konferanser, ikke minst fordi vi ønsker å yte mest mulig personlig service ovenfor hver enkelt gjest, arrangør og deltaker.

Vi skreddersyr dine kurs og konferanser:
Vi har lang erfaring og derfor gode kunnskaper i å gjennomføre alle typer arrangement og legger stor vekt på tilrettelegging og planleggingsfasen i forkant – hvor vi lytter til dine behov og ønsker og tilpasser disse.  Da blir resultatet og opplevelsen deretter – for alle!

Ta kontakt for tilbud og utfyllende informasjon på telefon 32 09 57 0032 09 57 00 eller send oss en mail

  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll