ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Shiseido Qi
Skjønnheten ved et menneskes hud, sinn og kropp finnes i balansen til ‘Qi,’ en vital energi som strømmer gjennom hele kroppen.’
 
Opprinnelsen til Shiseido «Qi» i 1986 har sitt utspring i orientalske tradisjoners konsepter. Med bakgrunn i selskapets kulturelle arv tilfører Shiseido sin Qi metode en holistisk dimensjon til sine behandlinger.
 
Hver ansikts- og kroppsbehandling innlemmer vestlige- og orientalske elementer og massasjestiler, som sammen med stimulans av tsubopunkter etterlater kropp og sinn med en følelse av velvære. Tegn på tretthet forsvinner, og du føler deg veldig avslappet. Huden blir glødende, spenstig og full av ungdommelig vitalitet. Kroppen føles lettere, holdningen rettes opp og musklene dine frigjøres fra spenninger. Som banebryter innen Aromakologien (duftsammensetning) har Shiseido skapt en delikat duft for hvert produkt, og denne påvirker kropp og sinn gjennom duftens kraft. «Oshibori» - japanske varme håndklær laget av vevd bomull, benyttes jevnlig i løpet av behandlingen for å gi en sanselig fornemmelse av varme og øke den helhetlige nytelsen av dyp hvile.
 
Symbolene for de 5 sansene og «Omotenashi» (inspirert av den Japanske teseremonien) spiller en viktig rolle i alle Shiseido Qi behandlingene. Hver behandling begynner med et rituale – «aroma breathing». Det gjør det mulig for deg å falle inn i en dyp, rytmisk tilstand av hvile. Qi behandlingen avsluttes med en gradvis tilbakevending til våken sinnstilstand.
 
 
  • Nøkkelinfo & kampanjer
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll