ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Her er du:  Forside
Spa og velvære
Fotograf Terje Bjørnsen
Fotograf Terje Bjørnsen
Kontakt oss: Dr. Holms Spa - tlf. 47 32 09 57 2547 32 09 57 25 eller spa@drholms.com
 
 
Vi inviterer deg inn i lekre lokaler – en oase av nytelse og velvære på hele 1000 m2 – med innredning inspirert av japansk minimalisme. Vi har til sammen 6 behandlingsrom og et hydroterapibad. I noen av våre behandlingsrom har vi anledning til å utføre behandlinger til 2 personer samtidig. Dette gjelder da kun massasje. Våre behandlingsrom er lekkert innredet med god plass og lyse fargetoner – her vil du finne roen og nyte den gode atmosfæren.
I vårt hyggelige resepsjonsområde har vi et eksklusivt Elemis parfymeri med make up bar, en egen ventesone med forfriskninger som frukt, vann, te og kaffe. Spa avdelingen har egne garderober og et stille Relax rom.

Velværeavdelingen
I tilknytning til Dr. Holms Spa ligger vår velværeavdeling hvor vi tilbyr garderober med dusjer og tørrbadstu, et felles tyrkisk dampbad, svømmebasseng og barnebasseng, trimrom og boblebad ute / inne. Som vår spagjest kan du også fritt benytte deg av disse fasilitetene

'Det vakre ligger i opplevelsen'


Bestilling                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Behandlinger må forhåndsbestilles. For bestilling av behandling anbefaler vi å kontakte vår spaavdeling på epost:
 
 
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll