ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Kortferie med De Historiske Hotel
 
På denne kortferien med egen bil opplever du norsk natur og arkitektur på sitt aller flotteste i kombinasjon med noen av Norges mest sjarmerende hotell.  Nyt gjestfriheten, historiene og de lokale smakene.
 
Kortferien starter på vakre Geilo, strategisk plassert mellom Bergen og Oslo. Her venter det historiske og majestetiske Dr. Holms Hotel.
 
Videre går kjøreturen langs Hardangervidda nasjonalpark og over Nord-Europas største høyfjellsplatå. Riksveg 7, Nasjonal turistveg Hardangervidda gir vide utsyn i det flate fjellterrenget, og tar deg videre gjennom den spektakulære Måbødalen og forbi Vøringsfossen.
 
På vei til Lofthus får du et fantastisk skue over Hardangerbroen som åpnet 17.august 2013. Broen er 1380 meter lang og er en av verdens lengste hengebroer og den lengste i Norge.
 
Nasjonal turistveg Hardanger går gjennom et naturskjønt og tradisjonsrikt kulturområde, der reisende har oppsøkt fjell, fjord, fosser og fonn i mer enn hundre år. Her ligger Hotel Ullensvang, eid og drevet av samme familie gjennom 5 generasjoner.
 
 
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll