ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Her er du:  Forside
Aktiviteter

Naturen har gitt Geilo et fantastisk utgangspunkt for å kunne tilby gode opplevelser. Områdene rundt oss er et eldorado for ulike aktiviteter hele året. 


Aktivitetene foregår i lune skogsterreng, over åpne vidder og isbelagte fjorder, på høye fjelltopper eller på tilrettelagte baner. Alt etter hvilken årstid og opplevelser du ønsker å fylle oppholdet med. Les mer om noen av muligheten på Geilo ved å gå inn på lenkene nedenfor eller klikk deg inn på www.geilo.no
 
Geilo Holiday 
Geilo Holiday er et komplett ski resort med skiskole, skiutleie, park og hefit kjelkekjøring. Om sommeren forvandles skisenteret til sommerpark med høydepark, down hill sykling, sykkelutleie og sommerheis. De har også fokus på grupper, skoleklasser og treningssamlinger.
 
Slaatta Skisenter er våres nærmeste nabo- SKI IN. 
Vinter: I tillegg til å være et komplett skisenter med Geilo skiskole, skileie, kafe og masse gøy aktiviteter for hele familien tilbyr Slaatta Skisenter/ Geilo Winter Event også ett brett utvalg av event og aktiviteter for små og store grupper.
 
 
Høve Støtt 
Høve Støtt er det naturlige valget når du skal arrangere noe med bevegelse i. De tilbyr til enhver tid unike arenaer, produkter, opplevelser og aktiviteter. De blir kalt et eventbyrå men de er mer enn det - de er en opplevelsesprodusent!
 
M-Event
M-Event leverer artige og utfordrende og engasjerende teambuildingsaktiviteter. Aktive og interaktive. Sommer som vinter.
Dj med eller uten komplett lys-lys og scenerigg. Kan kombineres med speedQuizzing eller Hitmusic-Bingoshow for helaftens aktivitet og underholdning!
 
Geilo Hestesenter 
Geilo Hestesenter tilbyr magisk kanefart og sledeturer om vinteren og rideturer og kjøring med hest og vogn sommer og høst. Geilo hestesenter tilrettelegger også for grupper og arrangement og unike matopplevelser i lavvu og Drambui.
 
Artige teambuildingaktiviteter sommer og vinter, samt fjellridning på sommer og høst. 
 
Hardangervidda Fjellguiding 
Hardangervidda Fjellguiding har profesjonelle guider som tar deg med på tur med fokus på ekte fjellopplevelser og historiefortelling. De har en rekke varierte turer å velge mellom og kan også ta deg med på tur på ski og truger vinterstid
 
Fagerheim Fjellstugu - Hardangervidda Aktiv
Bli med på hundesledekjøring på Hardangervidda, enten koselige halvdagsturer med familien, eller større arrangement med firmaet eller på unik ekspedisjon. Sommerstid tilbyr de fotturer, rideturer og guidet ørretfiske.
 
Geilo Husky tilbyr alt fra en 25 minutter prøvetur, 10 min spasertur fra Geilo sentrum, til flere dager med hundekjøring innover Hardangervidda. Hundesledekjøring kan være både familievennlig og heftig. 
 
I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. (ca 45 min kjøring fra Geilo) Langedrag er kjent for sitt dyreliv og den nære kontakten du kan få med dyrene. 
På gården finnes ca 300 dyr fordelt på rundt 20 arter, men de nok mest kjent for ulv, gaupe og fjellrev.

Raftingsenteret i Dagali tilbyr alt fra koselig minirafting for familien til gøyal superrafting og ekstremrating for de som er ute etter et skikkelig adrenalinkick. De tilbyr også paintball, teambuilding og villmarkscamp og aktivitetene kan tilrettelegges for grupper og arrangement. 
 
Jøklagutane AS er ett aktivitetsfirma med base på Finse - 1222 moh. De tilbyr breføring på Hardangerjøkulen, sykkeltur på Rallarvegen, turmat i lavvo, teambuilding, kjentmenn og logistikkstøtte til film- og tv-produksjon. 
 
Dagaliopplevelser er en opplevelsesbedrift med beliggenhet i Dagali, en liten fjellbygd 25 km fra Geilo. De tilbyr snøscootersafari, motoropplevelser og rafting sommerstid.

Hallingskarvet Hestegård
Hallingskarvet Hestegård er stedet for de som ønsker noe med hest. Enten det er å se på hester, lære å ri, eller å oppleve fjellet fra hesteryggen. De fjellrideturer i varierende lengder, og varierende terreng og overnattingsturer i lavvo
 
Opplevelser til enhver anledning.
Vi ønsker at våre gjester skal trives ekstra godt hos oss. For noen betyr et godt opphold å slappe av og nyte den fine atmosfæren og den gode maten på Dr. Holms Hotel. 

Andre ønsker gjerne å sette opp et program og trenger ideer om hva en kan finne på. Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om tilbudene våre!
 
Tlf 32095700 7 booking@drholms.com 
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av



     

Publiseringsløsning fra Digitroll