ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Lokaler
Selskapslokaler
Vi kan tilby flere typer lokaler til bryllupsarrangement, alt etter størrelse og tilgjengelig kapasitet. Vi har lokaler som rommer alt fra 10 til ca. 150 personer.

Restaurant Christian
Hyggelig lokale som er innredet med tunge materialer som eikepanel, tapeter og eikegulv. Her er det max plass til 40 personer.

Vinstuene
Rustikk lokale innredet som en vinkjeller - med hvelvinger og smijern. Egner seg godt for høst- og vinter bryllup. Her er det på langbord plass til 50 personer eller ved flere mindre bord opp til 60 personer.

Galleriet
Dette lokalet har god takhøyde og er innredet i lyse farger med lysekroner og store malerier på veggene. Dette er vårt største lokale som kan ta 80 personer på kam-bord oppsett. Ved bruk av runde bord er kapasiteten 70 gjester. Ved bruk av 9 langbord er kapasiteten 90 personer.

Lokalet her kan utvides med et tilstøtende lokale og rommer da inntil 150 personer.

Spisestuen
Lokalene er lyse og preges av mye vinduer med tunge gardiner. Lokalene er en del av restauranten, men som kan lukkes av med franske glassdører. Kapasiteten er 60 personer på 6 langbord eller 35 personer på kam-bord.

Gullvågsalen – bankettsal 
Lokalene brukes til større arrangement, og her passer det best med runde bord a 8 – 10 personer. Kapasiteten er ca 160 personer. Lokalene egner seg også godt for de som vil ha hele arrangementet for seg selv, med aperitiff, egen bar og dans. Lokalene ligger i 2 etasje i tilknytning til vår konferanse-avdeling.

 

  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll