ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Hydroterapibad meny
 
Den fine balansen mellom kropp og sjel gjenopprettes når du synker ned i det behagelige og velduftende Hydroxeur massasjebadet. Millioner av små bobler med luft og vann er avslappende og gir ny energi. Den vitaliserende massasjen fra jetdyser som er tilpasset kroppens refl ekssoner repeteres i intervaller fra føttene og opp til nakken. Behandlingen virker muskelavslappende, gir økt blodsirkulasjon og stimulerer lymfesystemet - i tillegg til at du får en følelse av velvære. Vannet holder ca 34-35 grader. Hydroterapibad er inkludert som starten i noen av våre behandlinger – hydrobadet varer da i 15 minutt.
 
Vennligst opplys om graviditet eller eventuelle sykdommer ved bestilling av din behandling.

Time to relax - 25 minutter:
Synk ned i det velduftende asurgrønne vannet og kjenn at stress og spenninger slipper taket. La spenningene løse seg opp. Denne behandlingen gir deg en dyp avslapning. Saltene renser ut avfallstoffer og slaggstoffer, samt får ned melkesyre innhold i blodet. Du føler deg smidigere i muskler og ledd. Med duftnoter fra kirsbærblomst og jasmin, samt lysterapien i karet, får du en unik anledning til å slappe helt av.
Kr 450,-
 
Detox - 25 minutter:
Et mineraliserende og fuktighetsgivende massasjebad som inneholder eteriske oljer og salter. De riktige sammensatte oljene og saltene virker utrensende på avfallstoffer, øker blodsirkulasjonen, virker fettforbrennende og bekjemper cellulitt. Lysterapien i karet vil også forsterke effekten.
Kr 450,-
 
  • Nøkkelinfo & kampanjer
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll