ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Herre behandlinger
 
Deep Cleansing Detox Facial - 75 min.
‘Føl fuktigheten – forbli matt’
                                                       
Gi huden din kontroll over glans og dehydrering. En dyprensende og detoksfiserende ansiktsbehandling som hjelper til med å regulere, balansere å gi fukt. Huden blir polert til perfeksjon; mild damp påføres for å rense porene, og kombineres med en Shiseido maske med kaolinleire og japansk sjøgress. En behandling hvor du får hjelp til å minske oljeproduksjonen og dempe hudens blankhet.
Kr 1150,-

Shiseido for herre - 75 min.
‘Mektig og intelligent hudpleie’
             
Beroliger, avspenner og fuktiggjør huden din. Denne behandlingen vil gi det optimale for problemene med mannlig hud: dehydrering, sensitivitet, tørrhet i kombinasjon med fet hud – alt som framprovoseres av daglig barbering. For å berolige, avspenne å gi fukt til huden vil en spesialisert japansk masketeknikk benyttes under denne ansiktsbehandlingen.Shiseido Men serien kombinerer moderne ingredienser med innovativ teknologi. Huden styrkes innenfra for å gi gode resultater.
Kr 1150,-

Time fighting facial - 75min.
‘Hudpleie mot aldring’ 
En ansiktsbehandling med solide resultater som fokuserer på rynker og fine linjer. Kombinerer Shiseido Men produkter som hjelper til med å redusere grovheter og øke hudens stramhet. En altomfattende behandling som vil etterlate huden din med maksimal fukt og fasthet.                                                   
Kr 1150,-    

Vi minner om at barbering må gjøres i forkant av en ansiktsbehandling.

Dyprens rygg - 45 min. 
‘Detoksifiser og slapp av’
                                                                              
En spesialbehandling for ryggen. Dette er den perfekte behandling hvis du lider av utslett eller urenheter på rygg og skuldre. Inkluderer dyprens med mild damp for å rense porene i kombinasjon med en dyprensende algemaske som inneholder kaolinleire og japansk sjøgressekstrakt. Behandlingen avsluttes med påføring av passende produkter.
Kr 780,-

Når kun det beste er godt nok - 90 min                
Behandlingen starter med et hydroterpibad som løser opp stiv og stram muskulatur. Deretter får du en deilig rygg/nakke massasje. Ansiktsrens og peeling med japansk børste. Nyt så en deilig massasje av ansikt og hodebunn. Når ansiktsmasken virker får du en god fot og leggmassasje. Dette er behandling hvor tiden bare blir borte og du får ladet batteriene.
Kr 1645,-

  • Det skjer på Geilo
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll