ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Dr. Holms Spa resept - øvrige behandlinger
Når du skal bli mamma - 90 min.                      
Behandlingen starter med en hudanalyse, slik at vi kan skreddersy en individuell ansiktsbehandling for deg. Du får en lett rens, peeling, ansiktsmassasje og ansiktsmaske. Hair Energizing Complex påføres i hodebunnen for å rense og løse opp spenninger. Nyt deretter en deilig hodebunnsmassasje med Shiseido sin hårmaske som pleier og mykgjør håret. Føtter og legger svøpes så inn i varme håndklær (Oshibori), så skjemmer vi deg bort med en fantastisk fot- og leggmassasje. Behandlingen avsluttes med en kjølende leggmaske som virker sirkulasjonsøkende og Shiseido Body Creator Energizing Spray som gir deg ny energi. Dette er en behandling som gjør at du føler deg lett til sinns og lett på tå. En behandling du virkelig fortjener!
Kr 1645,-

Når du skal bli mamma - 60 min.
En spesialbehandling for deg som har kommet langt i graviditeten.
Behandlingen starter med en behagelig nakke/rygg massasje, der du blir lagt godt tilrette på siden.
Vi bruker varme kluter og masserer med Shiseidos mykgjørende og oppstrammende Body Cream. Denne inneholder Kuroho duften av Kirsebærbloms og Jasmin. Nyt deretter en fantastisk hodebunnsmassasje med Hair Energizing Complex og hårmaske som pleier og mykgjør håret. Føtter og legger svøpes inn i varme kluter, så skjemmer vi deg  bort med en fantastisk fot- og leggmassasje. Behandlingen avsluttes med Shiseidos Body Creator Energizing Spray som virker kjølende og  sirkulasjonsøkende. Dette er en behandling som får deg til å slappe helt av. En behandling du virkelig fortjener!
Kr 1125,-

Dr. Holms Spa massasje/”Duo for to”
- 60 min.            
Vi har skreddersydd en fantastisk kroppsbehandling som kan utføres i twin-kabinett med hver deres terapeut, eller du kan ta den alene. Her får du / dere en god massasje for rygg / nakke, hodebunn og føtter / legger. Under hele behandlingen benytter vi infrarødt lys som gir ekstra energi, samt varme japanske kluter «oshibori». En behandling for deg som vil ha mest mulig fra topp til tå i 60 minutter.
Kr 1125,- per person
 
Klassisk massasje - 60/90 min.            
Klassisk massasje anvendes ved muskelspenninger, treningsverk, muskelknuter og som en avslappende behandling. Man benytter en rekke forskjellige teknikker for å mykgjøre muskulaturen og tøyninger for å forlenge fibrene i kort og stram muskulatur. Terapeuten kan også gi deg råd og veiledning om øvelser og tøyninger du kan gjøre selv.
Kr 1025,- / 1525,-
 
Aromamassasje - 60/90 min.            
Få en fantastisk kroppsmassasje som virker avstressende og beroligende. Her masseres det med eterisk ferdigblandet olje. Blod og lymfesirkulasjonen stimuleres, massasjen har en antitoksisk effekt, og bedrer opptak av næring til cellene.
Kr 1025,- / 1525,-

Nakke/rygg massasje  - 30 min/45 min.            
God klassisk massasje av rygg, nakke og skuldre. En massasje som virkelig løser opp spenninger i muskulaturen.
Kr 525,- / kr 780,-

Når kun det beste er godt nok - 90 min                
Behandlingen starter med et hydroterpibad som løser opp stiv og stram muskulatur. Deretter får du en deilig rygg/nakke massasje. Ansiktsrens og peeling med japansk børste. Nyt så en deilig massasje av ansikt og hodebunn. Når ansiktsmasken virker får du en god fot og leggmassasje. Dette er behandling hvor tiden bare blir borte og du får ladet batteriene.
Kr 1645,-

Utrensende algeinnpakning for kropp med hydrobad - 90/105
En utrensende behandling for deg som ønsker å gi kroppen din en ny start. Du nyter et deilig hydroterapibad hvor kroppens blodsirkulasjon og renseprosess settes i gang. Behandlingen fortsetter med en effektiv peeling som gjør huden silkemyk, etterfulgt av en kraftig lymfedrenasje for å rense ut slaggstoffer. En utrensende algemaske blir penslet på hele kroppen og du pakkes inn i et deilig varmeteppe for å få en dyptvirkende effekt av den aktive masken. Nyt en dusj med produkter som virker pleiende og mykgjørende på huden. Vi avslutter med å massere kroppen godt inn med en bodycream.
Kr 1595,- / 1825,-
 
Dyprens ansikt -  45/60 min.          
En rensende, balanserende og forfriskende dyprens av ansiktet. I denne behandlingen gir vi huden en grundig rens, peeling med japansk svamp, damp med utrensing, en maske som passer for din hudtype. Vi avslutter med individuell dagkrem, halskrem og øyekrem. Denne behandlingen inneholder ingen massasje.
Kr 780,- / 895,-

Basic hudpleie -  60 min.
En ansiktsbehandling der vi fokuserer på rens, damp og peeling. Behandlingen avsluttes med en lett ansiktsmassasje og en ansikts maske. Behandlingen passer for alle aldre.
Kr 950,-
 
Fruktsyrepensling for problemhud - 30 min.
Md Formulation har en dyptvirkende effekt og løser opp døde hudceller uten synlig avskalling. Jevner og normaliserer det øverste hudlaget noe som gir huden økt mykhet og glans. Behandlingen har vitenskapelig dokumenterte effekter på ulike hudproblemer som; uren hud og sorte prikker, pigmentforandringer, rynker/linjer og inngrodde hår. Øker også hudens fuktighetsnivå. Penslingene anbefales å ta som en kur. Du får profesjonell veiledning og oppfølging hos terapeuten.
Kr 595,- 
 
Vi utfører spesialbehandlinger og penslinger for problemhud og acne. Spør oss gjerne om ytterligere informasjon og priser.

Dyprens rygg - 45min.
En spesialbehandling for ryggen. Dette er den perfekte behandling hvis du lider av utslett eller urenheter på rygg og skuldre. Inkluderer dyprens med mild damp for å rense porene i kombinasjon med en dyprensende algemaske som inneholder kaolinleire og japansk sjøgressekstrakt. Behandlingen avsluttes med påføring av passende produkt.
Kr 780,-

Spa Manicure - 60 min.
                     
Vi starter med peeling av hender, steller og filer negler og neglebånd. En deilig massasje av hendene med håndkrem for trette og tørre hender. Behandlingen avsluttes om ønskelig med nøytral lakk.
Kr 850,-  (Fransk manicure  - tilleggsbehandling 30 min.)

Spa Pedicure 60 min.
Vi starter med et mykgjørende fotbad, peeler føttene, steller og pleier negler og neglebånd. Deretter filer vi bort tørr hud og polerer føttene slik at de blir silkemyke. Vi avslutter med en deilig massasje for føtter og legger, og avslutter med en sirkulasjonsøkende leggmaske. Om ønskelig legger vi en nøytral lakk.
NB Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en terapeutisk fotpleie.
Kr 850,-

Parafin voks - 15 min.
Behandling for ekstra tørre hender eller føtter. En varm voks, som er rik på vitaminer og botaniske råstoffer. Vi anbefaler deg å bestille denne voksbehandlingen i forbindelse med manicure eller pedicure.
Kr 195,-

Maske for føtter - 15 min.
Tilleggsbehandling for tørre føtter. En maske som gir mye fukt og føttene føles silkemyke. Kan bestilles som tillegg til en pedicure.
Kr 195,-                                                                                        

Fuktighetsbehandling for kropp - 90 min.
Avstressende varmende og mykgjørende fuktighetsbehandling som avsluttes med en næringsrik kroppsmaske. En svært helhetlig kroppsbehandlig som gir huden en fantastisk glød. Behandlingen starter med et deilig hydrobad, deretter en fuktighetsgivende kroppspeeling basert på fruktpudder og krydder. Kroppen pakkes så inn i en varmepleiende maske med papaya ekstrakt og hvit leire. Behandlingen avsluttes med en lett massasje. 
Kr 1545,-
 
Hydroterapibad med essenser 
Den fine balansen mellom kropp og sjel gjenopprettes når du synker ned i det behagelige og velduftende Hydroxeur massasjebadet. Millioner av små bobler med luft og vann er avslappende og gir ny energi. Den vitaliserende massasjen fra jetdyser som er tilpasset kroppens reflekssoner repeteres i intervaller fra føttene og opp til nakken. Behandlingen virker muskelavslappende, gir økt blodsirkulasjon og stimulerer lymfesystemet - i tillegg til at du får en følelse av velvære. Vannet holder ca 34-35 grader. Hydroterapibad er inkludert som begynnelsen i noen av våre behandlinger – hydrobadet varer da i 15 min. Hydroterapibad menyen finner du her... 
 
Vennligst opplys om graviditet eller eventuelle sykdommer ved bestilling av din behandling.
  • Det skjer på Geilo
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll