ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Dr. Holms Spa signaturbehandlinger
Shiseido Spa luxus Treatment - 140 min                
Når kroppen føles sliten og trenger påfyll. Når huden ser gusten og trett ut og du trenger det lille ekstra. Her har vi satt sammen ulike behandlinger i en luksuspakke. Vi starter med hydroterapibad hvor du får anledning til å slappe av og lar huden bli silkemyk av Shiseidos badeessenser. Vi fortsetter med rens av ansikt, peeling med japanske børster, Shiseido massasje med grundig trykkakupunkter for ansikt, nakke, skuldre og hodebunn. Håret svøpes inn i en gjenoppbyggende hårmaske og det blir lagt en maske for ansikt og øyne. Føttene får trykkakupunktur og vi smører på en leggmaske. Behandlingen avsluttes med lett make up. Du føler deg som et nytt menneske etter denne luksusbehandlingen. Om ønskelig kan make up byttes ut med mer massasje. En flott behandling for både han og henne.
Kr 2350,-
 
Shiseido face and body – 120 min                                      
Når kun det beste er godt nok! Her gir vi deg en Shiseido behandling som er laget for å balansere kropp og sinn. En antistressbehandling. Du får en Shiseido express ansiktsbehandling tilpasset din hud og en full Shiseido massasje for kropp - i kombinasjon med varme kluter «oshibori» og infrarødt lys får kroppen energi. En behandling hvor Østen møter Vesten med kunnskap og visdom. En himmelsk nytelse.
Kr 1950,-
 
Shiseido Face Pleasure - 105 min
Vår Shiseido terapeut gir deg en hudanalyse og finner den riktige Shiseido ansiktsbehandlingen som gir huden det beste. 105 minutt er satt av til den optimale pleie av huden med japanske svamper og varme kluter «oshibori». Huden din vil deretter få tilført hva den trenger av fukt, energi og aktive ingredienser som får den i balanse. Nyt deretter en deilig og avstressende hodebunnsmassasje med Shiseido sin hårmaske. Når hårmasken virker, gir terapeuten deg en massasje av legger og føtter med en nærende og mykgjørende krem basert på botaniske råstoffer - føttene får en ny start. Dette er en behandling for kropp og sjel du sent vil glemme!
Kr 1595,- 
 
Dr. Holms Spa massasje/”Duo for to” - 60 min
Vi har skreddersydd en kroppsbehandling som kan utføres i twin-kabinett med hver deres terapeut, eller du kan da ta den alene. Her får du / dere en rygg / nakke massasje, og med infrarødt lys gir vi deg ekstra energi. Vi fortsetter med god trykkakupunktur på nakke og skuldre, samt at hodebunn får en avstressende massasje. En varm japansk klut «oshibori» blir lagt over øyne, og du vil nyte en god massasje av føtter og legger. En behandling for deg som vil ha mest mulig fra topp til tå i 60 minutter.
Kr 1125 per person,- 
 

  • Det skjer på Geilo
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll