ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Kroppsbehandlinger
Elemis kroppsbehandlinger:


Dr. Holms Spa kroppsabehandlinger:

Dr. Holms Spa massasje/”Duo for to” - 60 min.            
Vi har skreddersydd en fantastisk kroppsbehandling som kan utføres i twin-kabinett med hver deres terapeut, eller du kan ta den alene. Her får du / dere en god massasje for rygg / nakke, hodebunn og føtter / legger. Under hele behandlingen benytter vi infrarødt lys som gir ekstra energi, samt varme japanske kluter «oshibori». En behandling for deg som vil ha mest mulig fra topp til tå i 60 minutter.
Kr 1125,- per person
 
Klassisk massasje - 60/90 min.            
Klassisk massasje anvendes ved muskelspenninger, treningsverk, muskelknuter og som en avslappende behandling. Man benytter en rekke forskjellige teknikker for å mykgjøre muskulaturen og tøyninger for å forlenge fibrene i kort og stram muskulatur. Terapeuten kan også gi deg råd og veiledning om øvelser og tøyninger du kan gjøre selv.
Kr 1025,- / 1525,-
 
Aromamassasje - 60/90 min.            
Få en fantastisk kroppsmassasje som virker avstressende og beroligende. Her masseres det med eterisk ferdigblandet olje. Blod og lymfesirkulasjonen stimuleres, massasjen har en antitoksisk effekt, og bedrer opptak av næring til cellene.
Kr 1025,- / 1525,-

Nakke/rygg massasje  - 30 min/45 min.            
God klassisk massasje av rygg, nakke og skuldre. En massasje som virkelig løser opp spenninger i muskulaturen.
Kr 525,- / kr 780,-

Dyprens rygg - 45min.
En spesialbehandling for ryggen. Dette er den perfekte behandling hvis du lider av utslett eller urenheter på rygg og skuldre. Inkluderer dyprens med mild damp for å rense porene i kombinasjon med en dyprensende algemaske som inneholder kaolinleire og japansk sjøgressekstrakt. Behandlingen avsluttes med påføring av passende produkt.
Kr 780,-

Spa Manicure - 60 min.
                     
Vi starter med peeling av hender, steller og filer negler og neglebånd. En deilig massasje av hendene med håndkrem for trette og tørre hender. Behandlingen avsluttes om ønskelig med nøytral lakk.
Kr 850,-  (Fransk manicure  - tilleggsbehandling 30 min.)

Spa Pedicure 60 min.
Vi starter med et mykgjørende fotbad, peeler føttene, steller og pleier negler og neglebånd. Deretter filer vi bort tørr hud og polerer føttene slik at de blir silkemyke. Vi avslutter med en deilig massasje for føtter og legger, og avslutter med en sirkulasjonsøkende leggmaske. Om ønskelig legger vi en nøytral lakk.
NB Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en terapeutisk fotpleie.
Kr 850,-

Parafin voks - 15 min.
Behandling for ekstra tørre hender eller føtter. En varm voks, som er rik på vitaminer og botaniske råstoffer. Denne behandlingen kan kun bestilles i sammenheng med en behandling. 
Kr 195,-
                                                     
Hydroterapibad med essenser 
Den fine balansen mellom kropp og sjel gjenopprettes når du synker ned i det behagelige og velduftende Hydroxeur massasjebadet. Millioner av små bobler med luft og vann er avslappende og gir ny energi. Den vitaliserende massasjen fra jetdyser som er tilpasset kroppens reflekssoner repeteres i intervaller fra føttene og opp til nakken. Behandlingen virker muskelavslappende, gir økt blodsirkulasjon og stimulerer lymfesystemet - i tillegg til at du får en følelse av velvære. Vannet holder ca 34-35 grader.
 
Vennligst opplys om graviditet eller eventuelle sykdommer ved bestilling av din behandling.
  • Nøkkelinfo & kampanjer
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll