ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Shiseido kroppsbehandlinger
 
Shiseido massasjen er en kombinasjon der Østens tradisjoner møter Vestens teknikk. Dyp Shiseido massasje tillater kroppen å slippe taket og koble av, samt at den lymfatiske mikrosirkulasjonen økes. Unike japanske teknikker stimulerer tsubopunkter og gjør det dermed mulig for energikanalene å åpne seg slik at energien får flyte positivt i kroppen. Under behandlingen benyttes varme japanske «oshibori» håndklær for å øke avspenningen og forberede huden på å motta Shiseido sine velutviklede kroppsprodukter. En total nytelse for sinn, kropp og sjel.

Her kan du lese om våre kroppsbehandlinger:

Japansk hodebunn og skuldermassasje - 30/45 min. 
‘Velvære og sann hvile’
                                 
En dypt avslappende opplevelse. La dine tanker slippe taket under de trenede hendene til din terapeut. Denne behandlingen løser opp spenninger i hodebunn og skuldre. Massasjen vil gjenoppvekke sansene ved å gi en utrolig frigjøring av spenninger gjennom god massasje og spesifikke trykkpunkter.
Kr 525,- / 780,- 

Shiseido massasje for føtter og legger - 30/45 min.
Dette er ren luksus for dine trette føtter. Her gir vi deg et deilig fotbad med velduftende essens for føttene. Så utføres en massasje for legger og føtter med god trykkakupunktur. Deretter smøres leggene inn i en spesialmaske som virker drenerende og løser opp stram muskulatur. Du svever ut på nye og lette føtter.
Denne behandlingen kan også bestilles som 30 minutter. Massasjen er da kortere og fotbad er ikke inkludert.
Kr 525,- / 780,-
 
Body sculpting - 60 min.
`Former og konturer’ 
Denne kroppsmassasjen fokuserer på cellulitter og lokale væskeansamlinger, for å bidra til å stimulere sansene og avgrense din figur.
Kr 1025,-
 
Hip, leg and thigh sculpt - 45 min.
Denne spesialiserte begahdlingen lindrer ben og føtter, og reduserer ubehagelig følelse. Din figur vil også føle seg mer elegant og velformet.
Kr 780,-
 
Total ‘ZEN’ Delight - 90 min.
Shiseido kroppsmassasje som avsluttes med påføring av Shiseido Zen Body Cream som gjør huden silkemyk og vakker.
Shiseido Zen er duften av lykke med duftnoter av Blå rose, Bergamot og Patchuli.
Kr 1525,-
 
Kuroho Spa Journeys
De neste Spa reisene er en førsteklasses linje av kroppsprodukter som inneholder KUROHO, en duft vedsatt av det Japanske aristokratet i det 9. århundre, og som fremdeles blir brukt i dag. Ved hjelp av en overlegen duftteknologi, har Shiseido gjenskapt den aristokratiske KUROHO duften med sjeldne og verdifulle ingredienser. Dette er en spennende revitalisering av duft.   
 
Kuroho Body Polish - 45 min.
‘Lukk opp ditt skjønnhetspotensiale’
  
En kroppspeeling der vi bruker Shiseidos høyavanserte Refining Body Exfoliator som gir huden en silkemyk overflate. Peeler og mykgjør huden omgående og har en nydelig duft av Kirsebærblomst som gir en fantastisk lukseriøs følelse. Behandlingen på 90 minutter inkluderer 45 minutter kroppsmassasje.           
Kr 780,-

Kuroho Body Moisture - 90 min.
‘Glatt ut og mykgjør’ 
 
Shiseido kroppsmassasje som avsluttes med påføring av Shiseido Body Cream med Kuroho duften som gir huden en fantastisk spenst og fuktighet. Kuroho dufteb inneholder Kirsebærblomst og Jasmin.
Kr 1525,-                                                              
 
Kuroho Body Bliss - 120 min
Her får du en grundig peeling av hele kroppen som renser, polerer og gjør huden luksuriøs glatt. Etterfulgt av Shiseidos kroppsmassasje hvor vi anvender vår Replenishing body cream.
Kr 1950,-
 

I 90 minutters Shiseido kroppsbehandlinger utføres en full kroppsmassasje.

  • Det skjer på Geilo
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll