ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Shiseido ansiktsbehandlinger
 
Våre ansiktsbehandlinger inkluderer rens, damp, eksfoliering, maske og massasje. Det benyttes varme japanske «oshibori» håndklær for å forsterke avspenningen og forberede huden på å motta Shiseidos velutviklede ansiktsprodukter.

Den helt unike ansiktsmassasjen er utviklet for å avspenne, stramme opp og definere ansiktskonturene. Massasjen stimulerer tsubopunkter for å frigjøre spenninger og stress, noe som resulterer i vidunderlig glødende, fyldig og forynget hud.
 
Shiseido Express for ansikt - 30/45 min.
‘Perfeksjon av huden på kort tid’
En enkel ansiktsbehandling som revitaliserer og gir næring til huden. Det brukes produkter som står i henhold til dine hudpleiebehov. Denne behandlingen inkluderer rens, peeling, maske og lett massasje for ansikt, bryst og skuldre.
Kr 525,- / 780,-
 
Shiseido ansiktsmassasje - 30 min.                                 
En anti-stress massasje med trykkakupunktur for ansikt. Løser opp stram muskulatur, samt setter i gang sirkulasjonen som gir din hud ny glød og vitalitet.
Kr 525,-
 
Shiseido Firming Eye treatment - 30 min.
‘Gjenoppvekk og Stram Opp’
En presis og målrettet behandling for øyeområdet. Denne avanserte behandlingen vil gjenoppvekke området rundt øynene og forløse det fra mørke ringer, poser og tretthet. Inkluderer også Shiseido`s avanserte teknologi for å redusere synlige fine linjer og for å stramme opp og løfte dine øynes delikate konturer.
Kr 525,- 
 
Alle våre 30 minutters behandlinger er fine å ta i kombinasjon med hverandre, eller i tillegg til en annen ansikts- eller kroppsbehandling. Vi skreddersyr etter dine ønsker og behov.


Perfect purifying facial - 75 min.
‘Føl Fuktigheten - Forbli Matt’
 
Gi huden din kontroll over glans, urenheter og dehydrering. En dyprensende og detoksifiserende ansiktsbehandling som regulerer, balanserer og gir fukt. Huden blir polert til perfeksjon; og mild damp påføres for å rense porene. En behandling hvor du får hjelp til å minske oljeproduksjonen og dempe hudens blankhet.
Kr 1025,-  

Hydro Nourishing facial - 75 min.
 ‘Fuktighet - Jevn Hud’
Nå kan huden din gjenopprette sin egen fuktighet. En intensivt nærende og beroligende ansiktsbehandling for tørr / sensitiv hud. Skincare serien forer huden med tørsteslukkende ingredienser fra kinesisk yuzufrukt som man har oppdaget vil øke fuktighetsproduksjonen – og plantesukkeret trehalose som gir huden tilbake sin jevne fyldighet. En spesialisert japansk masketeknikk vil skjemme bort huden med velvære og fuktighet.
Kr 1095,- 

Ultimate Radiance facial - 75 min.
‘Glød, Friskhet og Vitalitet’
For en strålende, klar og glødende hud. Hvis du har pigmenteringsproblemer eller matt, glansløs hud er Ultimate Radiance behandlingen for deg. Shiseido White Lucency serien benyttes, den er utformet med multi-target C-vitamin for å hjelpe til med å motvirke pigmentering, samt asiatiske plante og fruktekstrakter for å gi huden ny tekstur og flott glød.
Kr 1095,-
 
Unn deg litt ekstra luksus!

Super Refining facial - 75 min.
‘Den optimale hudfornyelse’  
Glatt og jevn ut huden din og gi den tilbake sin tekstur ved å kombinere naturens vitalitet, og vitenskapens kraft. En avansert teknikk for fornyelse av hudoverflaten, som effektivt balanserer ut fortykningen av epidermis (overhuden) og bringer friske og sunne hudceller til overflaten. Vi benytter Shiseido sin målrettede teknologiserie «Bio-Performance», for å gi huden effektive resultater. Denne ansiktsbehandlingen avsluttes med påføring av serum, den inneholder Bio Yeast-ekstrakt som etterlater huden din fløyelsmyk.
Kr 1150,-

Wrinkle Lifting facial - 90 min.
‘Form, Løft og Foredle’
Gi huden din spenst og elastisitet, fasthet og fukt. Ved å bruke vår Benefiance hudpleieserie mot aldring, gir vi huden tilbake sin ungdommelige energi. Ved hjelp av en spesialisert japansk massasjeteknikk gir vi huden din et ekstra løft.
En anti-rynke behandling for deg som ønsker det «lille ekstra»
Kr 1465,-
 
Future Solution LX Facial Ceremony - 75/90/120 min.
`Shiseido`s vitenskap. Framtiden for uendelig skjønnhet’ 
En eksklusiv og vakker førsteklasses ansiktsbehandling, kombinert med Shiseido`s mest luksuriøse og avanserte hudpleieserie. Serien er spesielt utviklet for å fremheve hudens skjønnhet og glatte ut tegn på aldring. Denne luksusbehandlingen inkluderer en spesialisert maske for å løfte og forme ansiktskonturene, sammen med en unik massasjekrem som kombinerer duftene rose, plomme og kirsebærblomst.Future Solution LX inneholder lett hånd-, fot- og hodebunnsmassasje. Avslutt gjerne med en kopp varm te i vårt relax rom.
Kr 1495,- / 1895,-/ 2750,-
 
 
 
  • Det skjer på Geilo
    
Online bordbestilling
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av

Publiseringsløsning fra Digitroll