ONLINE BOOKING
Ankomstdato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Avreisedato:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Antall rom:
Voksne:
Barn:
Her er du:  Forside
Dr.Holms Hotel
 Dr Holms Hotel ligger praktfullt til i sentrum av fjellandsbyen på Geilo, ved inngangen til Hardangervidda. Området rundt tilbyr et mangfold av opplevelser som gir inspirasjon og styrke – både sommer og vinter.
Les mer om vår beliggenhet her 
 
Dr. Holms Hotel AS er et av Norges mest tradisjonsrike hotell, og har vært en kilde til rekreasjon og velvære siden begynnelsen av 1900 tallet.  Les mer om vår historie her
Det er den udefinerbare atmosfæren, sjelen, som har gitt Dr. Holms Hotel sin spesielle posisjon blant landets aller mest berømte hoteller.
 
Dr, Holms Hotel er en del av "De Historiske" som er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi. Les mer om "De Historiske" her 
 
Hotellet inneholder i dag 125 rom, en flott restaurant med et godt kjøkken, en hyggelig og nyoppusset salongbar som er et fint samlingssted både før og etter middagen, Dr Holms Spa, Velværesenter med 2 svømmebasseng, tyrkisk dampbad og sauna, Bibliotek, Vinkjeller, Pub, skibar, Cafe Lobby, Bowl & Dine samt en Bankett & Konferanse avdeling.
Les mer om våre fasiliteter her 
 
Du er alltid hjertelig velkommen på Dr. Holms Hotel og vi lover å ta godt vare på deg! 
  • Leiligheter til salgs
    
De Historiske
DR. HOLMS HOTEL
3580 GEILO
Tlf: +47 32 09 57 00
Faks: +47 32 09 16 20
E-post: post@drholms.com

FØLG OSS:
Facebook   YouTube
NYHETSBREV
Hold deg oppdatert på nyheter og tilbud fra Dr. Holms! Skriv inn din e-postadresse.

Meld på   Meld av     

Publiseringsløsning fra Digitroll